Nagy hátrányom lesz az ismerkedésnél, hogy biszexuális vagyok? 20/N
10 hónapja szakítottam a barátommal, mert megcsalt. Most már rendbetettem mindent magamban, szeretnék újra ismerkedni majd, de félek, hogy sok srácnak az elején leszek érdekes, a 3-as szexet látják majd csak, illetve a nők csak kísérletezni akarnak...
Ti hogy látjátok ezt?
Nálam alapból nem lenne hátrány.
(Nyilván kár tagadni, hogy a hármas felmerülne, a kezdetektől fogva motoszkálna fejemben)
Viszont az érzelmi hátterét kell rendberakni a dolgoknak. Pl alapelvárás, hogy lányok felé ugyanúgy ne kacsintgass, mint férfiak felé. Ugyanúgy megcsalás lenne. A testiség pedig ott, akkor derülne ki,hogy milyen a viszonyunk, hogyan épülünk fel érzelmileg és beleférne egy akármilyen formában, hogy a nők irnti testi vonzalmadat is ki tudd élni. Az szerintem áthidalható. Viszont ha érzelmileg kötődnél máshoz, akkor már nem működne.
100 szónak is egy a vége, nálam nem hátrány. Igaz nem is vagyok tini már.
26/f
Nekem nem kellenél az biztos. Biszex kizárva.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!