Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha van itt az oldalon egy fiú...

Ha van itt az oldalon egy fiú aki nagyon színpatikusnak tűnik a válaszai alapján. írjak neki privátot?

Figyelt kérdés
Nem nagyon merek írni neki és nem is tudom hol kezdjem vagy hogy.. tud adni valaki valami tanácsot ?
2014. jún. 29. 16:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez a fiú valószínűleg én vagyok, szóval írj bátran, nem harapok. Legfeljebb egy jót beszélgetünk.
2014. jún. 29. 16:22
 12/15 anonim ***** válasza:
már miért ne mernél írni neki? azt se tudja ki vagy.
2014. jún. 29. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen.... Emiatt nem írtam rá, de nem egyszer egy kérdésbe sodort minket az élet, így valahogy mégis beszélgető partnerekké váltunk... ha jól rémlik, én írtam rá előbb...

Viszont: nálunk nem a férfi-nő ismerkedés volt a cél, én férjnél vagyok, ő is régóta nős...

Csak beszélgetünk...

Szóval: írj rá bátran egy kérdés, vagy egy válasz kapcsán... ha azonos hullámhosszon vagytok, könnyen kialakulhat egy komolyabb ismeretség, később akár barátság, vagy amit akartok...

Megenni nem fog... azt észre veszed, ha hidegen, távolságtartóan ír.

2014. jún. 29. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
Igen ne félj, szőrmések a bilincseim.:D
2014. jún. 29. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Írj neki és kész, ezen nincs mit aggódni! Legfeljebb ha nem úgy alakul, abbamarad a levelezés.

23/F

2014. jún. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!