1/4 anonim válasza:
én programozó vagyok (férfi) de eddig akiket ismertem női programozók, mind a suliból mind az ismerős körökből, egytől-egyik szakot váltottak vagy végül nem programozók lettek hanem csak valami másik informatikai ágat választották, szóval sok sikert a találáshoz :) de nem hiszem, hogy lenne itt
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet hup-on kellett volna kiírni..
De köszi a jókívánságokat!
2014. jún. 28. 17:56
3/4 anonim válasza:
Én is programozó vagyok és hasonló véleményem van, mint a korábbi hozzászólónak. Annyival még kiegészíteném, hogy ha lenne is, akkor sem fogja azt neked bevallani, talán még a szülei sem tudják, hogy ő hacker.
4/4 A kérdező kommentje:
TOR networkről is fel lehet ide jönni egy kis trükközéssel, szóval kitudja, annyira azért nem forog kockán az identitása.
2014. jún. 28. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!