Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meglehet tanulni csajozni?

Meglehet tanulni csajozni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

meg!

légy erős és bátor és a tenyeredből esznek a csajok!

2014. jún. 27. 21:42
 2/11 anonim válasza:
Nem..
2014. jún. 27. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Hogyne. Ez a videó demonstrálja, hogy nem is kell hozzá olyan sok. :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XbYN..

2014. jún. 27. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen
2014. jún. 27. 21:49
 5/11 anonim válasza:
Megtanulni nem, de bele lehet jönni, csak önbizalom és 'technika' kérdése..
2014. jún. 27. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Meg lehet, de ha ronda vagy, akkor a legtöbb csaj élből elküld melegebb éghajlatra. Tapasztalatból beszélek. Régen nem tudtam csajozni, mindig lekoptattak, most már csak a lányok 99%-a koptat le, akiknek a külső a legfontosabb. xD Szóval egy ronda csajt leszoptatam ingyen, egy kis csajozási tudással az elmémben. Nem tagadom, ha nem olvasgatok utána, még ezt se tudtam volna elérni.
2014. jún. 27. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Meg lehet tanulni gátlástalanul kimutatni az érzéseidet anélkül,hogy összefosnád magad mint egy szerencsétlen veréb.

Meg meg lehet tanulni ezt az önkifejezést egy olyan módon előadni és becsomagolni,hogy elhitesd te pont nagyon jó vagy neki igaz eközben lehet nem magadat adod és félrevezeted a kapcsolatot és időt pazarolsz a nem neked való emberre ami a másik idejének is a rablása 1ben.

2014. jún. 28. 04:54
 8/11 anonim ***** válasza:
EZt olvasd el : [link] , minden kerdesedre benne van a valasz :)
2014. jún. 28. 15:58
 9/11 A kérdező kommentje:
már a cím is elég degradálónak tűnik... miről szól ez a könyv?
2014. jún. 28. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:
A női lélek megismeréséről , a tipikus viselkedések mögötti jelentésről . Arról,hogy mit miért tesznek és hogyan kezelheted a látszólag megoldhatatlan helyzeteket. Én elolvastam és már az első néhány fejezet után millio dologban a saját múltamban előforduló bakikra lettem figyelmes.
2014. jún. 29. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!