Elfogadjam a vacsorameghívást egy férfitól akinek interneten keresztül "segítettem"?
Szegényt meglopták és olvastam egy közösségi oldalon az esetről. Felvettem vele a kapcsolatot és elláttam jó tanácsokkal, mondtam kiknek írjon, hova forduljon akik esetleg jobban tudnak segíteni. A tárgy a csodával határos módon megkerült.
Én sokat nem segítettem neki, életeket nem mentettem, igazán csak az empátia miatt tettem amit.
Ő most azonban mégis elhívott egy vacsira, bár 100 mondtam neki, hogy semmi különöset nem tettem érte, ezt szerintem bárki megcsinálhatja, amit én, és nekem az volt a legjobb ajándék, hogy előkerült az ellopott tulajdona.
Én nem érzem jogosnak, hogy ezért vacsorára hívjon hisz nem tettem érte túl sokat.
Barátnőm is azon a véleményen van, hogy menjek el vele egy vacsi nem a világ.
Szerintetek? (tudom, hogy nem egy világrengető kérdés, de én akkor is úgy érzem ez kihasználás, esetleg más alternatív ötletek is jöhetnek amitől mégsem költ annyit rám, és ő is úgy érzi visszafizette a nem létező adósságát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!