Ismerkednétek olyan fiúval, akinek nem látszódnak a felső fogai?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint VV Simon. Nem a kinézetére gondolok, csak a szájára, mosolyára.
https://www.youtube.com/watch?v=H5l2E4CTkkU
2014. jún. 27. 17:44
1/8 anonim válasza:
Nem! Ha már nincsenek felső fogai, csináltasson!
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem probléma, nekem eddig fel sem tűnt :) persze
3/8 A kérdező kommentje:
1. De vannak!, csak elbújik a szájban
2014. jún. 27. 17:52
4/8 anonim válasza:
1# te tudod egyáltalán mennyibe kerül egy műfog csináltatás ebben az országban? Nézz utána és meglátod, hogy nem mindenki engedheti meg ezt magának bármennyire is szeretné.
5/8 A kérdező kommentje:
1. Szerintem hiába csináltatna, akkor sem látszódba. Max állkapocs korrekciós műtéttel lehetne szerintem ezen változtatni.
2014. jún. 27. 17:59
6/8 anonim válasza:
Igen valóban állkapcsa így fejlődött. Egyszerűen így fejlődött az állkapcsa, hogy feljebb van. Egy elég bonyolult maxilla emelési eljárással lehetne műtéti úton korrigálni. (orvostanhallgató)
7/8 anonim válasza:
Az ilyen első válaszoló-féle embernek szívem szerint kiverném 5-6 fogát elől, megnézném utána mit irkálna...
8/8 anonim válasza:
"Az ilyen első válaszoló-féle embernek szívem szerint kiverném 5-6 fogát elől, megnézném utána mit irkálna..."
27 éves vagyok és még egy tömött fogam sincs, mert mindegyik egészséges. Ha egyszer valamelyik elromlik, biztosan pótoltatom, mert ez az igényesség része. És tisztában vagyok vele, hogy egy teljes fogsor-pótlás nem jön ki fél millió forintból, de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!