Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, csak én tapasztalom...

Fiúk, csak én tapasztalom vagy a csúfabb lányok sokkal aljasabb, sunyibb lények, mint a szép csajok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy szép, vonzó lány legalább egyből a szemedbe mondja őszintén, hogy ronda vagy, kotródj, addig egy csúfi képes játszadozni is az emberrel, talán csak fél megmondani, hogy nem vagy az esete, de jól esik neki, hogy egy újabb lúzer körülötte teper.
2014. jún. 27. 11:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10-es, miért nézném le, mert csúnya? Pont, hogy engem néz le minden lány, épp erről beszélek. Tudod mennyire rossz, hogy senkinek sem tetszel, te meg már leadod az igényeidet, mert reméled, hogy majd egy nem szép lány ad esélyt neked, erre ő is csak kicsúfol, porig aláz?!

Ne kend már rám, hogy én vagyok a rossz, mikor ti lányok csináljátok ezt a sok bántást, ahogy te magad is leírtad. Nem, hogy örülnél, hogy valaki ad esélyt neked, te meg így háláldo meg, hogy bántod, gratulálok, ásd el magad, szégyen vagy.

2014. jún. 27. 13:32
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Szerinted tényleg semmi lenéző nincs abban, hogy csak azért állsz velük szóba, mert leadtad az igényeidet? Lényegében selejtesnek titulálod, de ezt ne vegye zokon.

Semmi örömteli nincs abban, hogy a másik szerint én a kutyának sem kellek, ezért ő "megtisztel" azzal, hogy megelégszik velem. És még hálásnak is kéne lenni ezért?!

2014. jún. 27. 14:30
 13/15 A kérdező kommentje:

# 12

De figyelj már, engem lenéznek a lányok a külsőm miatt, mégis próbálkozom lányoknál, de mivel mindenki szerinte ronda vagyok, sokan javasolták, hogy velem egyszinten lévő lányoknál próbálkozzak, mégis mit kéne mást tennem?

2014. jún. 27. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:
ezt így nem mernék kijelenteni. a nők többsége bizony kétszínű és aljas, független a kinézetétől.
2014. jún. 27. 15:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Túl kell lépni a külsőségeken és legelőször saját magaddal kell kiegyezned. Majd ha nem külsőddel kezded önmagad definiálását, akkor lesz esélye annak,hogy ne vágják a fejedhez, hogy "ronda" vagy. Legyen egy átütő személyiséged, ami mellett édes mindegy, hogy hogyan nézel ki és akkor a neked tetsző lányoktól kaphatsz esély.
2014. jún. 27. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!