Fiúk, csak én tapasztalom vagy a csúfabb lányok sokkal aljasabb, sunyibb lények, mint a szép csajok?
Nem tudom, mi az általános tapasztalat, de én jól is nézek ki, meg a pokolból kimászott alfap-csa vagyok.
Bár mondjuk nem abban az értelemben, ahogy kifejtetted. Én nem mondom senki szemébe, hogy ronda, mert szerintem baromi rossz modorra utal mások külsejét szapulni, egyszerűen csak elutasítom.
És abba belegondoltál már, hogy ezek a kinézetüktől függetlenül szimplán tahók voltak? :D
Próbálj meg függetleníteni és nem triviális asszociációkat gyártani. Igazából simán lehet, hogy valóban volt köze a külsejüknek a dologhoz, és éppen a saját frusztrációjukat jól kiélhették rajtad, de ez szerintem nem általános dolog, és alaptalan volna olyan következtetéseket levonni, miszerint a csúnya lányok ilyenek, vagy olyanok. Ez kb amolyan "brit tudósos" dolog.
Szóval a javaslatom, hogy ismerkedj szimpatikus lányokkal, ne pedig csúnyákkal, vagy szépekkel. Ha van egy kis empátiád, egy csaj gesztusaiból sok dolgot ki lehet olvasni. Ha egy csaj tekintetén, viselkedésén látod, hogy kedves, akkor az esélyeidet pozitív irányban mozdíthatod el a korrekt bánásmód felé.
Nem függ össze a kinézettel, hogy ki milyen belül.
Egyszerűen bunkókat fogtál ki.
Ráadásul az egész gondolatmeneted, amit nyilvánossá tettél eme kérdésedben, arra enged következtetni, hogy vészesen buta vagy. Szóval arra készülj, hogy az értelmes,intelligens lányok - akár ronda, akár szép - is el fognak küldeni.
Miért közeledsz egy olyan lányhoz, akit csúnyának tartasz?
A csúnya emberek nem szeretik, ha csak azért mennek hozzájuk, mert más már nem maradt. És különösen utálják, ha még hálásnak is kéne lenniük azért, hogy egy "rendes", "kedves" fiú pótléknak akarja használni őket. Egy "jófiú" nem degradálja le a másik embert a külseje alapján.
És ez mindig érződik, nem tudják eltitkolni a "jófiúk".
Amikor engem talál meg egy ilyen díszpéldány én addig szórakozom vele, amíg valaki sírni nem kezd (általában külső szemlélők szoktak sírva röhögni, ahogy a nagylelkű "jófiú" tényleg elhiszi, hogy a csúnya lány majd meghálálja neki, hogy ő képes volt a rondasága ellenére emberszámba venni).
Szerintem csak olyannal próbálkozz, akit nem nézel le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!