Tényleg igaz, hogy csomó nő pszichológusnak vagy pszichológiát tanulónak hazudja magát azért, hogy érdekesebbnek tűnjön, és vonzzák a férfiakat?
Figyelt kérdés
Így okosnak állíthatják be magukat, meg néhány kanoslúzer fontosnak érezheti magát, ha a csaj "kielemzi". :D vagy hitelt szerezhetnek a szavuknak ha valakit sértegetnek.
Úgy tudom, hogy itt, az oldalon is van ilyen nő.
2014. jún. 26. 16:42
11/25 anonim válasza:
Télleg vannak, de hogy csomó lenne, azt kétlem. Hacsak nem röhögni járnak ide két szigorlat között.
12/25 anonim válasza:
És nem gondolod, hogy az emberiségnek az jobb lenne? :D
13/25 anonim válasza:
Engem pont, hogy taszít ez a dolog és nem pedig vonz egy nőben.
14/25 anonim válasza:
mi? ha én meghalnék vagy megnyomorodnék?
nem, nem gondolom.
15/25 anonim válasza:
mintha valami tahó alacsonydebrecenifiú,vagy a magasvékonygidasrác,vagy esetleg a kalocsaipaprikás címezte volna ezt a kérdést az oldal egyik női felhasználójának :D
16/25 anonim válasza:
nem hallottam még ilyenről, nem tudom honnan pattant ki ilyen hülyeség a fejedből :D de lelke rajta annak aki hazudik, igazából nem olyan nehéz utánajárni hogy hazudik-e vagy nem, szóval az ő baja ha hazudik... lol :D
18/25 anonim válasza:
Engem egy srác azzal próbált szédíteni, hogy viselkedés kutató. Felállított rólam egy profilt, ami homlok egyenest ellentétes volt a személyiségemmel. Majd mikor képen röhögtem még ő k**vázott le. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!