Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk-lányok, kinek lenne...

Fiúk-lányok, kinek lenne kedve ismerkedni/barátkozni velem? 18L

Figyelt kérdés
Privátban elküldhetitek a Facebook profilotokat és aki szimpatikus, azt bejelölöm. :)

2014. jún. 26. 03:34
 1/8 anonim válasza:
már te is kezded, nekem nincs kint képem, komolyan ennyire fontos a külső, senki sem ismerkedik már azzal, aki jófej, ha ronda?o.O
2014. jún. 26. 03:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Rakj ki egy képet első. Nem az a lényeg, hogy modell legyél, csak szimpatikusnak kell lenned.
2014. jún. 26. 04:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Merre lakik a jövendőbeli barátnőm? ;)
2014. jún. 26. 04:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy nem az ilyeneknek, meg az ilyeneknek: #2 akarok szimpatikus lenni.
2014. jún. 26. 04:51
 5/8 Beviz Elek ***** válasza:
nem küldöm el. beszélgethetünk, de sosem igazolnám visszaha bejelõlsz.
2014. jún. 26. 07:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Elküldhetnéd te! És ha tetszel akkor bejelöllek!
2014. jún. 26. 08:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja es mi van ha azt mondom h te ne jeloj be mert ronda vagy?

Ne feledd az eremnek ket oldala van.

2014. jún. 26. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó válaszolónak nagyon igazat adok! Komolyan, bele sem gondolsz, hogy esetleg valakinek meg te nem vagy szimpatikus? És mi van akkor, ha elsőre nem szimpi az illető, de egy nagyon jó fej, kedves ember? Akkor gratulálok, elüldöztél a hülye megítélésed alapján egy olyan embert, aki nem bántana meg... Szép, csak mert valakinek nem feltétlen tökéletes a külseje, vagy nem annyira szimpatikus... Én is voltam úgy, hogy elsőre nem volt szimpatikus egy ember, a fiú egy angyal volt, a lány meg a legjobb barátnőm lett! Adni kell egy esélyt, mert megérdemlik, mindenki megérdemli! Tudom, hogy ebben a világban ez a trendi, mert ha üres a feje, de baromi helyes, akkor már menő, ha veled van, vagy csak barátkozik... Ez szerintem hatalmas hibákhoz vezethet. Én két jó embert nyertem vele, mert félretettem, hogy első látásra nem volt a legszimpatikusabb... :) Bár lehet ez már nem menő felfogás, de ilyen vagyok, és Megéri... :) 18/L
2014. jún. 26. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!