Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kell ismerkedni/barátkozni?

Hogy kell ismerkedni/barátkozni?

Figyelt kérdés

Nem nagyon mennek ezek a dolgok, pedig már 2 éve gimnazista vagyok és nincsenek barátaim az osztályban.:/

Párkapcsolatom még nem volt, félek nem is lesz mert nagyon félénk vagyok. Egyelőre nem is pasi kellene, csak barátok, de szeretném tudni, hogyan lehet ismerkedni.

2014. jún. 10. 21:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
amúgy 16/l vagyok. ez kimaradt
2014. jún. 10. 21:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Beszélgess az osztálytársaiddal, próbálj valahogy bekapcsolódni a beszélgetésekbe. Legyél egy kicsit közvetlen, de ne vidd túlzásba. Légy kedves hozzájuk. Nem olyan bonyolult dolog ez. De ha gondolod írj privátot.
2014. jún. 10. 21:53
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. jún. 10. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:

én sem tudok, és én szorongós is vagyok :(

21f

2014. jún. 11. 12:09
 5/11 anonim válasza:

Meg tudod különböztetni az egyenlőrét és az egyelőrét... szerintem ezért már hatalmas dicséret jár neked, de komolyan, engem olyan buta emberek vesznek körül :c

Szerintem az a legfontosabb, hogy közvetlen legyél, ne csak mindig más viccein nevess, hanem néha te is nyögj be párat.

Abszolúte nincs olyan az osztályodban, akivel kicsit szimpatizálsz? :o

2014. jún. 11. 13:09
 6/11 A kérdező kommentje:
de vannak akik szimpik, jóban is vagyunk de csak a suliban, iskolán kívül nem is szoktunk csinálni semmit
2014. jún. 11. 18:32
 7/11 anonim válasza:

Az nem olyan nagy probléma, én sem járok össze olyan gyakran a barátnőimmel...

Esetleg rákérdezhetsz valamelyiküknél, hogy nincs-e kedve elmenni sütizni (ha van cukrászda, mi azt szoktuk :D), vagy akármi más programra, hogy jobban összeismerkedjetek.

2014. jún. 13. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
amúgy lenne kedved ismerkedni itt? én vagyok a szorongós válaszoló
2014. jún. 13. 20:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha kedved írj lehet én is kapok pár ötletet ismerkedéshez
2014. jún. 13. 20:51
 10/11 meeko2422 válasza:
Lazíts ha közösségben vagy :) pl. az osztályban.. menj oda hozzájuk és hallgasd amirő beszélgetnek,később ha eszedbe jut valami szólj hozzá te is,ha nem az se baj :) .. aztán hagyd,hogy történjenek a dolgok.. ha valaki szimpi menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni.. hobbik,zene stb. .. de mindig légy önmagad!
2014. jún. 15. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!