Amikor odamész egy ismeretlen lányhoz, mit mondasz neki?
Hogy köszönsz,hogy kezdesz bele a beszélgetésbe stb.
16/F
@01:04
A gimis lányok is járnak a könyvtárba, mivel nekik is tanulni kell, anyagot gyűjteni a házi feladathoz, stb. Ezt tudom, mert én magam is járok a könyvtárba :-) Nemhiába mondom teszem a hangsúlyt a könyvtárra, mert tapasztalatból mondom, hogy sok szép fiatal nő van ott, akikkel meg lehet ismerkedni, ráadásul ha már beteszik a lábukat a könyvtárba, bizonyára intelligensek is, tehát biztos nem bunkó, tudatlan emberek.
szia
"ne haragudj, de nem találkoztunk mi már valahol, olyan ismerősnek tűnsz"
nézd igazából a lányok döntő többsége imád beszélni, beszélnek ha kell ha nem csak figyelmesen hallgass és soha ne hagyd hogy kínos csend legyen! Próbáld meg ne a mellét meg a seggét nézni stb és ha van lehetőséged a szemébe nézni, ez ált jó pont :D Aztán kerüld a témákat hogy szép a szemed vagy jó a segged, pl úgy beszélj vele majdnem mint a haveroddal (leszámítva a szaftos részeket)
pl lődd ki a telód, kérdez meg mennyi az idő aztán ha van egy kis szerencséd pl meglátsz egy appot a telón amiről lehet kérdezni nem muszáj hogy világmegváltásról meg első szóváltáskor megmond neki hogy blokkonálak csak szépen lassan, no para ;) Amúgy ha csak pár szót tudsz vele váltani (ami azért könnyen lehet) a végén kérdezni egy ilyet pl.: Akkor gorsan feltöltöm a telóm nem tudnád nekem is megcsinálni xy helyen? :D Max elküld a halálba xD Ha szimpi vagy neki akkor kapható lesz rá :D
Nem hiszem el semmi fantáziátok nincs -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!