Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem kellek, de nem kényszer a...

Nem kellek, de nem kényszer a disznótor. Keressek mást, vagy fókuszáljak rá és várjam a semmit?

Figyelt kérdés

Tetszett egy srác. Flörtöltünk, néztük egymást, mosolyogtunk egymásra bla bla. Szerelmes lettem belé, alig bírtam megszólalni miatta, kb remegtem. Amúgy is félénk vagyok.

Ritkán volt alkalmunk látni egymást, de mindig izzott a levegő. Aztán elkezdett közömbös lenni velem, rám se nézett, aztán én is vele. Most olyan semleges, kedves de semmi extra.

Várjam a havi egy találkákat, és kűzdjek, hátha lesz valami, vagy hagyjam a fenébe, mert úgyse kellek neki eléggé és keressek mást, akinek kellek?

2014. jún. 25. 23:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy mik voltak azok a lépések?

Amúgy mennyi idősek vagytok?

2014. jún. 26. 18:10
 12/18 A kérdező kommentje:

23 mindketten.

elkezdtem vele szemezni, nem ő kezdte, hanem én.

visszamosolyogtam, én kezdeményeztem beszélgetést, bár igaz, hogy csak hivatalos témákról, de én kezdtem el nyitni felé. és állandóan mosolygok, kedves vagyok, volt, hogy "véletlen" megérintettem.

ennyi jut most eszembe.

2014. jún. 26. 18:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Hmm, hát értem... én is 23/F vagyok, zárkózott is vagyok meg bátortalan is... de azért ez bátorítana annyira még engem is, hogy merjek kezdeményezni. Tényleg lehet, hogy csak barátilag tekint rád.

Amúgy munkahelyi dolog ez?

2014. jún. 26. 18:16
 14/18 A kérdező kommentje:

hát ja kb. munkahelyi.

szóval látod, egyértelmű jeleket adtam. és amikor beszéltünk pár szót, léphetett volna. bár mondjuk mindig voltak emberek körülöttünk ugye...

csak azt nem értem, hogy akkor minek játszadozott az elején? AKART nekem tetszeni. láttam rajta. és volt, hogy őt kaptam rajta, hogy csomót néz, csomót szemeztünk. akkor ezt miért? :(

2014. jún. 26. 18:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor nem volt bátorsága! Az más kérdés, hogy társaságban aligha próbálkoznék valakinél... szóval nem tudom... a legjobban akkor is azzal járnál, ha szó szerint, konkrétan letisztáznád vele ezt, nem utalgatva - mert látod, az mivel jár. Mind mások vagyunk. Van aki nem mer a jelekben hinni. Már egy ideje én sem...

Tehát a konkrét válasz a kérdésedre: Igen, fókuszálj rá. Egy próbát megér, hogy beszélj vele ERRŐL. Utasítson el és tudni fogod, hogy nem lehet belőle semmi. VAGY örül neki és akkor mindketten örültök egymásnak. :)

Úgyis azt csinálsz végül amit akarsz persze... deeee még nem játszottál ki minden lehetőséget. Konkrétan még nem kérdeztél rá, hogy mi a szitu.

Én a saját esetemben elmondtam a nőnek, akivel fél évig vívódtam magamban, hogy tetszik nekem és szívesen megismerkednék vele. Ennyi. Hogy nem lett belőle semmi azért volt, mert nem volt benne annyi, hogy egyértelműen visszautasítson.

2014. jún. 26. 18:32
 16/18 A kérdező kommentje:

lehet, hogy ő is így érzi, hogy nem akart bunkóan visszautasítani. mert különben miért változna meg a viselkedése egyik hétről a másikra? mert ez volt.

értem én, hogy a lánynak is lehet kezdeményezni, ez így is van! csak azért picit nekünk ám nagyobb pofon, mert legmélyen mindenki úgy érzi, hogy a fiúnak kell lépni, a férfi az erősebb nem.

és itt nem az van, hogy nem voltam egyértelmű, hanem totál egyértelmű voltam. :( csak onnantól vettem vissza, hogy ő is visszavett...

2014. jún. 26. 18:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát hidd el, nektek sem nagyobb pofon, a legkevésbé sem. De tégy amit jónak látsz. Csak lehet lehetett volna belőle valami, ha nem adod fel...
2014. jún. 26. 19:51
 18/18 A kérdező kommentje:

ő adta fel, nem én.

köszi azért :)

2014. jún. 26. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!