Megkefélne? Vagy csak flörtölési kényszer
Figyelt kérdés
Két éve van egy jó párkapcsolatom , de egy ismerősom pasija, ha dumálunk, sokszor hozza fel a szex témát. hogy szívesen lerángatná a bugyim, ha a párom nem teszi.. Meg besegít ha gyereket akarunk. Bár őszintén szólva nekem sem közömbös.. én érzem a kémiát.
szerintetek, ha ő nem érezné mondana ilyeneket?
2014. márc. 14. 19:40
1/7 anonim válasza:
Ne csináld már! Komolyan félre akarsz kefélni? Eszem megállna. :)
2/7 anonim válasza:
Ő nem a kémiát érzi,hanem azt,hogy áll neki.Bár lehet,hogy csak poénkodás szintjéig menne el valójában.Szerintem nem éri meg az ilyesmit komolyan venni,de te tudod.
4/7 A kérdező kommentje:
Az túlzás, hogy a félremenésre hajtok, csak hát izgat a dolog. De igen, tudom hogy nem lenne jó ötlet. De már azzal kicsinál, ahogy rám néz
2014. márc. 14. 19:48
6/7 anonim válasza:
sőt, tele is priccolná a nunit. Ez nem megcsalás, hívd kémiának. Jobban hangzik mint a félretöcsök....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!