Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Barátnőt keresek, van itt valaki?

Barátnőt keresek, van itt valaki?

Figyelt kérdés

Elegem lett, így gondoltam felteszek ide egy kérdést. Nincs elvárásom, bárki írhat, aki kb. 16 év körül van.

Magamról: 16 éves vagyok, szeretek sportolni, focizok is. Barna hajam és szemem van, többit privátban.

2014. jún. 25. 22:32
1 2
 11/14 C0r3 ***** válasza:

Srác, nagyon nem értelek. Egyből barátnőt keresel? Legalább írhatnád, hogy ismerkednél, vagy valami. Az legalább nem ilyen egyértelmű :D Kétlem, hogy ne lennének elvárásaid. Mindenkinek vannak.

"Szeretek sportolni" ez oké, "focizok is" Mi a szar.. Mintha a foci a sport felett állna, a sportba benne van a foci is, nem? :D Na mindegy.. szerintem fogalmazd újra, és ne egyből barátnőt keress(legalábbis ne ilyen nyíltan). Csak egy jó tanács. (16F)

2014. jún. 25. 23:42
 12/14 anonim válasza:
Ha még arra sincs időd, hogy hétvégente este lógj a haverokkal és ismerkedj, akkor hogy akarsz barátnőt, akivel foglalkozni kell?:D vagy ez ilyen megvetendő dolog?:D
2014. jún. 26. 00:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha gondolod irj privit!:)

21/F

2014. jún. 26. 00:11
 14/14 anonim válasza:
Írhatsz privátban! :)
2014. jún. 30. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!