Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most tetszem neki vagy nem?

Most tetszem neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Foleg fiuk valaszat varom! Szoval van 1 fiu. Evekig egysuliba jartunk,de nem kulonossebben foglalkoztunk egymassal ,de vegul egysportagba kezdtunk jarni es nem ismertunk egymason kivul senkit ezert elkezdtunk beszelgetni egymassal. Vegul annyira jol kijottunk egymassal hogy meg a suliba is odajott hozzam, beszelgetni es sokszor kereste a tarsasagom es mindig megpribalt hozzam nyulni es tordelte a kezet..stb. Es mindenki mondta hogy biztos bejovok neki. Aztan egyszer csak ram ir fb-n hogy segitsek neki mert nem tudja hogy tetszik neki egy csaj es hogy nem tud mitcsinalni mert a lany visszautasitotta...stb. Most ez mi?
2014. jún. 25. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdekes, talán félreértelmezted a jeleket.
2014. jún. 25. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy.

Vagy Te vagy az a lány, csak így ködösít, vagy welcome to friend zone.

2014. jún. 25. 19:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Erre en is gondoltam, csak az a bibi , elmondta kitetszik neki. Es tenyleg csinos a csaj de nem akar vele osszejoni(lehet hogy szemetseg de en orulok neki egy picit). Csak nem ertem miert olelgetet miert koszont nekem meg 200 m rol is meg minden. De lehet hogy tenyleg en ertettem felre nem baj azert jol elbeszelgetek vele talan majd idovel kialakul valami kettonk kozott turelmes leszek . Koszonom a valaszokat sokat segitetetek. :-)
2014. jún. 25. 19:17
 4/4 Sün!! válasza:
Ez egy jó kérdés, én is éreztem ilyet. Mivel erre senki nem fog neked olyan választ adni, hogy vonzódik vagy nem, ezért: Tudom, hogy nem egyszerű, DE ha neked bejön és találkoztok, próbálj meg közeledni hozzá. Aztán ha nem jön be, akkor nevetsz egyet, hogy csak vicceltél vagy ilyesmi. Hacsak nem kemény vagy és rákérdezel ;) de ez szerintem kicsit cikisebb. Hajrá!
2014. jún. 25. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!