A olyan csajok akiknek farkuk van hogyan ismerkednek?
Ugy értem hogy biztos ök is akarnak egy komoly kapcsolatot
de azért nem hinném hogy ezt sok pali tolerálná.
Szoval szerintetek hogyan ismerkednek? Vagy az ilyen
adottsággal rendelkezö nöknek sose lessz kapcsolatuk.
Hat most a shemalek-re gondoltam egyébként tehát nekik teljesen nöies vonásaik vannak szoval arc alapján meg test alapján elsör ránézésre simán azt mondja rájuk az ember hogy de jo csaj.
De mégis dorong van a lábuk között.
Nem tudok én semmit:) A pszichológusok sem.
A hermafrodita egyén az aki fizikai jellemzőkben mindkét nem jegyeit magán hordozza.
CD crossdresser az, aki férfiként éli életét, de néha beöltözik és a női ruha viselete izgatja fel, nem a női lét. Ezt egy fajta fetisizmusként tartják számon.
A transzvesztita nem csak női ruhában szeret lenni, de a női stílus, szerep is része az átváltozásának. De ő még mindig férfiként él.
A transzneműség az, amikor valaki női lélekkel férfi testbe születik, és ez egyértelmű számára. Ők szokták átoperáltatni magukat.
Androgünnek olyan személyeket hívnak akikről nem tudod eldönteni egyből egyértelműen, hogy nők vagy férfiak, a ruhájuktól függetlenül. De ők nem hermafroditák, tehát a testvonásaikon kívül szervi szempontból egy azon nemhez tartoznak. Androgün lehet azonban a lélek is. Egy ókori görög filozófus elmélete az hogy az emberi lélek alapvetően kétnemű csak az arányok változnak.
És akkor még ott vannak a tényezők, hogy valaki nyilvánosan csinálja-e, hetero, homo bi vagy pánszexuális, van aki jól érzi magát férfiként és nőként is egyaránt.
Igazából ezt nem nagyon kutatják, legalábbis nem találtam sok értékelhető szakirodalmat a témában.
Szóval annyi de annyi árnyalata van az egésznek, és a hétköznapi ember annyit lát az egészből "női ruhás férfi" meg "transzvesztita" és semmit nem tudnak a dologról csak amit demagóg, provokatív módon a sajtó az arcukba nyom.
Bár szerintem a "transz" emberek is gyakran csak a sötétben tapogatóznak.
Érthetöbb lett igy valamivel a dolog köszi a választ
12- es
A shemale is vhol egy külön kategória, van aki felvállalja hogy farka van, van aki kifejezetten shemale akar lenni.
Meg ott vannak a ladyboyok, az is hasonló, ugye a thaiföldi kultúra része...
De ezekről már nem tudok túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!