A olyan csajok akiknek farkuk van hogyan ismerkednek?
Figyelt kérdés
Ugy értem hogy biztos ök is akarnak egy komoly kapcsolatot
de azért nem hinném hogy ezt sok pali tolerálná.
Szoval szerintetek hogyan ismerkednek? Vagy az ilyen
adottsággal rendelkezö nöknek sose lessz kapcsolatuk.
2014. jún. 25. 16:45
1/14 DanteSparda válasza:
az olyan csajok akiknek farkuk van mióta számitanak nőnek?
2/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy hogy hivják őket szaknyelven de elvileg
nök mert cicijük van meg ugy is néznek ki külsöre.
2014. jún. 25. 16:53
3/14 DanteSparda válasza:
én is operáltathatok magamnak cicit ettől még nem leszek nő téged a suliban nem tanítottak biológiából semmire?
azok férfiak akiknek műmellük van ennyi
4/14 anonim válasza:
Attól, hogy egy férfi nőnek öltözik, melleket tetet magának, és hagyja, hogy más férfiak szőrnyű dolgokat műveljenek az ánuszával még nem lesz nő.
5/14 anonim válasza:
shemale. és lehet születési rendellenesség is.
6/14 anonim válasza:
szerintem tudnak ismerkedni. én tudok egyről akinek komoly kapcsolata van férfival. én is szívesen megismerkednék egy shemale csajjal.
7/14 anonim válasza:
Akinek születési rendellenessége van, az hermafrodita, aki pedig csak átoperáltatja magát, beöltözik stb.. azok a transzvesztiták, shemalek vagy kinek hogy tetszik.
8/14 anonim válasza:
A 2014-es transzfesztivál győztese ihlette a kérdésed?
9/14 anonim válasza:
Minden tisztelettel kérem, hogy butaságokat ne írjatok, semmit sem tudtok a cd, transzvesztita, transznemű, hermafrodita, androgün témáról.
10/14 anonim válasza:
és te sokat tudsz? kíváncsi vagyok, csak azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!