Fiúk! Titeket zavar ha egy lányon van egy kis fölösleg?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akin van egy kis fölösleg de mindig van valakije én vékony vagyok persze csak normálisan. Nekem sose jut senki normális.. Titeket zavar ha van egy lányon egy kis fölösleg? A normális/vékony lányok már nem jönnek be senkinek? :| írjatok kort is köszi..2014. jún. 25. 12:45
11/15 anonim válasza:
én ugyan lány vagyok, de szerintem hasznos a válaszom :) kb.163cm és 70kg, de feltűnően arányos (100mellkörméret-70derék-100csípő, milliméterre) vagyok,aminagyon bejön a fiúknak, nekem is mindig van valakim. azt gondolom viszont, hogy egyrészt az arc is számít, nem csak a test, másrészt pedig a személyiség/egyéniség/kisugárzáskombó is fontos, amiből nekem kijutott rendesen, kicsit beképzeltnek is tűnhetek emiatt néha, de aki megismer, az nem így gondolja :)
12/15 anonim válasza:
jaj bocsi, előzö vagyok,lehagytam, hogy 18 vagyok :D
13/15 anonim válasza:
Mondahatnám, hogy csak az tetszik, akin nincs felesleg, de valószínű hazudnék is. Ember, alak/alkat függő, hidd el nem mindenkinek áll jól az a túl vékony
Egyébként kérdést nem teljesen értem
Amúgy nem hiszem, hogy az alakod határozta volna meg. Több tényező is befolyásolja. Az első, amit szerintem általában megnéz az ember az az arc. Általában az alapján ítélkezünk főképp. Ja meg persze a szerencse, az is kell hozzá, lehet eddig nem volt szerencséd, vagy megfelelő alkalom nem kínálkozott a lehetőségre
18
14/15 anonim válasza:
Lehetséges, hogy a barátnődnek van kisugárzása. Az nagyon sokat számít ám. A férfiak nem riadnak el egy kis feleslegtől, ha az tényleg kicsi. Én úgy vettem észre, hogy a vékony lányokat preferálják, de ha nincs a nőnek kisugárzása, akkor hiába vékony.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jún. 26. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!