Fiúk! A csendes, visszafogott, jókislányokat, vagy a szókimondó, talpraesett, rosszkislányokat bírjátok jobban?
Figyelt kérdés
Én inkább a 2. kategóriába tartozom és hiába mondják sokan, hogy ezt szeretik a pasik, mégis úgy vettem észre, hogy a jókislányokért vannak oda... Persze sokan megnéznek az utcán, dudálnak, fütyülnek, talán többször, mint a visszafogott lányokra, de kapcsolatok terén a legtobb fiu az angyalkákat keresi. Mi a véleményetek? Ti is így vagytok ezzel?2014. jún. 24. 22:00
12/18 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen rossz kedvű! Naaa! Mosolyogj egy kicsit.
Mindenki a másikat látja ilyenkor. Szerintük téged választanak szerinted őket. sosincs ennek vége.
Ez egy végtelen hosszú történet, ahol a nyuszi nyuszi örökké ugrándozni fog míg meg nem leli a fészkét.
13/18 Daniel142 válasza:
Ha nem vagy angyal de egy kapcsolatba nem lepsz felre akkor semmi gond nincs.
15/18 anonim válasza:
ha jó csaj vagy akkor tök mindegy
17/18 anonim válasza:
azért a jókislányokkal vagyunk mert azokhoz nem kell akkora "tudás"
egy rossz simán átveszi az uralmat és annyi a kapcsolatnak
18/18 anonim válasza:
A visszafogottabb, jó kislányokat, mivel én is ilyen természetű vagyok. Puszi :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!