Fesztiválon hogy ismerkedjek pasikkal, hogyha nem vagyok szép?
Figyelt kérdés
Eléggé félénk és visszahúzódó vagyok, mert sokat bántottak a külsőmmel kapcsolatban, viszont fesztiválon szeretnék ismerkedni. Nyilván nem komoly kapcsolatra, csak egy bulin már sikerült kavarnom valakivel, és hihetetlen jó érzés volt éreznem, hogy valakinek bejövök így is :) Viszont nem tudom, hogy én hogy álljak neki. Szólítsak le valakit, miket mondjak?2014. jún. 24. 14:31
11/31 anonim válasza:
fesztiválon a spontaneitás a lényeg :D ne gondolkodj sokat, menj oda hozzá, végül is mit veszíthetsz, valószínűleg soha életedben nem látod újra :D
12/31 A kérdező kommentje:
:D köszi neked is utolsó :D nem is gondoltam hogy ilyen rövid idő alatt, ennyi értelmes választ fogok kapni :DDD
2014. jún. 24. 15:04
13/31 anonim válasza:
Fesztiválon nagyon egyszerű. Plusz odafognak menni.
14/31 A kérdező kommentje:
Hát remélem :)) meg egy barátnőmmel megyek, nem szeretnénk végig egyedül bulizni :D
2014. jún. 24. 15:12
15/31 anonim válasza:
Évek óta járok,tapasztalat. Mindig ismertem meg újakat.:) Csak engem meg pont,hogy komoly kapcsolat érdekelne.:D
17/31 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: alapesetben engem is , de most lett vége egy kapcsolatomnak, ezen kívül meg nem hiszem, hogy pont egy fesztiválon találnám meg :D
Utolsó: VOLT :)
2014. jún. 24. 15:21
18/31 anonim válasza:
Sose tudni,nekem lett több éves kapcsolatom egy buliban megismert sráccal:D
19/31 A kérdező kommentje:
hát, csak ahhoz ki is kell nézni valahogy azért :D
2014. jún. 24. 15:25
20/31 anonim válasza:
Na mostmár kezdek kíváncsi lenni,hogy hogy is nézhetsz ki.:) mert én sem vagyok ám egy szépségkirálynő,és nekem is volt,h beszoltak,h ez vagy az nem tetszik rajtam. Tini koromban tele voltam komplexusokkal:D viszont ami nem tetszett nekem azon változtattam,amin meg nem tudok,hát az olyan amilyen. Próbálom elfogadni. És sztem látszik is,h jobban érzem magam,mert azóta jelentkezőkből is több van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!