Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedhetnék magasabb...

Hol ismerkedhetnék magasabb intelligenciával rendelkező lányokkal?

Figyelt kérdés
sajnos egyszerűen nem tudok mit csinálni mindenkit fogyatékosnak nézek de nem tehetek róla és az a baj,hogy ezt a lányok is megérzik elég hamar. egyszerűen megutálnak,mert mindenre tudom a választ mindenre pontosan emlékeztem és mindent perfekten csinálok állítsam le magam?:((
2014. jún. 23. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A tudálékosságoddal van gond és azzal, hogy az emberek agyára mész, mert mindenbe beleszólsz. Az egyetemen van egy hasonló srác mint te, ő is ilyen, de nyugi megtalálod a saját esőember körödet.
2014. jún. 23. 20:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a tízeshez, hasonlóan látom (intelligens nőként).
2014. jún. 23. 20:03
 13/19 anonim ***** válasza:

most nézem a kérdésleírást..

ha ez nem trollkérdés, szerintem inkább veled van a baj, nem a lányokkal.

mindenre tudod a választ, mindent tökéletesen csinálsz.... :D

2014. jún. 23. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
10-essel teljes mértékben egyetértek, szintén intelligens diplomás nőként. Nem a nőkkel lesz itt a gond...
2014. jún. 23. 20:06
 15/19 A kérdező kommentje:
esetleg fotografikus memóriád van 5nyelven beszélsz 160es IQ-val?
2014. jún. 23. 20:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"és mindent perfekten csinálok"

Nem vagyok maximalista, bő fél év alatt nem volt észrevételem és cikiző megjegyzésem a kriminális helyesírású kérdésekkel kapcsolatban sem, de ha ennyire tökéletes vagy, meg tudnád számolni a helyesírási hibákat abban a három sorban a kérdésed kifejtésében? :-))

2014. jún. 23. 20:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előzőhöz. :D

Te nemhogy 5 nyelven nem beszélsz, de még az anyanyelvedet sem tudod rendesen.

2014. jún. 23. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
3 nyelven beszélek, két diplomám van, egy mérnöki és egy programozói. És nem egy szaros főiskolán szereztem. Igen okos vagyok, de nem godnolom, hogy én lennék az atyaúristen, tudom jól, hogy mennyi mindent nem tudok még, nincs nagy arcom. Ellenben gyűlölöm az olyan embereket, akik azt hiszik, hogy intelligensek és ezért mindenkit lenéznek. Az ilyen férfiakat inkább kerül, mert semmiféle tiszteletet nem vált ki belőlem ez az arcoskodás. Hidd el, mindenkinél van okosabb ember.
2014. jún. 23. 20:14
 19/19 anonim ***** válasza:
*kerülöm
2014. jún. 23. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!