Bulgariaban csajozni? Kirugni a hambol?
Osztalytarsakkal 5-en megyunk iden nyaron Bulgariaba a Napospartra. Nincsen egyikunknek sem baratnoje igy oda akarjuk tenni magunkat a csajoknal!! Szoval kivancsi lennek a velemenyetekre hogy mennyire lehet ilyen helyeken lanyokat talalni akik vevok az ilyenekre? Illetve van valami hasonlo tapasztalatotok?
20/F
:DD vigyazni fogunk magunkra ez termeszetes.
Hat igazabol nem vagyok tul jartas ezekben a bulis ismerkedesekben. Viszont abba bizok hogy sok lany is nyitott egy ilyen helyen egy kis szorakozasra.
Na az kiraly akkor!
Es ti bennevagytok az ilyen kavarasokban?
Mi is Bulgáriába megyünk idén a baratnőkkel :) mi is hasonló korban vagyunk (21 és 22 évesek vagyunk). Mi ilyenre tuti nem lennénk vevők de voltam már 1-2 ilyen bulis nyaraláson és elképesztő milyen "nők" vannak szóval szerintem tuti célt értek :) csak nem szabad rástresszelni, ha kinezel egy csajt és nem nagyon adja magát kell a francnak menj tovább.. nagy választék van a Naposparton ;)
Kocsival mentek v repcsivel amugy? Mi aug. 11én indulunk, ti?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!