Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajozni szeretnék. Mondanátok...

Csajozni szeretnék. Mondanátok jó ruha márkákat amikre buknak a csajok?

Figyelt kérdés
Faterom megdobott egy kis lóvéval. Eddig nem voltak jó cuccaim. Sok turkálós cuccom van. De most vennék valami jó márkát. Mit ajánlotok? csajok nektek mi jön be? Iphoneom már van, bár nem a legujabb.
2014. jún. 13. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gucci,versace,armani,avirex
2014. jún. 13. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Boss. A Bosst ne felejtsd.
2014. jún. 13. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:
De sz@r vagy. Én xperiaval szereztem csaj, úgy hogy márkátlan, minta nélküli cuccokba járok. Magamból kindulva szerintem nem a ruháid vagy a telód miatt nem kellesz a normális csajoknak.
2014. jún. 13. 16:14
 4/12 A kérdező kommentje:
3-as! Nekem az a tapasztalatom, hogy a mai csajok csak a márkákra buknak. Meg iphonra. Kocsira nem telik, ezért ennyit tudok tenni annak érdekébe hogy legyen csajom. Fater adott 220 ezret, hogy vegyek magamnak valami normális cuccot. Ne nézzek ki csövesnek. Többieknek zöldkéz.
2014. jún. 13. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt hittem, levágod, hogy szarkazmus volt a kommentem. Nem kell a zölded. Ostoba vagy, ha azt képzeled, ezzel máris meg lehet venni a nőket. Nem a ruha teszi az embert, nem leszel több/jobb attól, ha márkás f@$zságokat húzol a seggedre.
2014. jún. 13. 16:30
 6/12 anonim válasza:
Olyan buta vagy. .. jó vegyél magadnak márkás cuccot de ha egy lány azért figyel fel rád mert drága ruhában jársz az már veszett ügy ... egy hogy kinek kellene olyan lány. Én sem azt nézem a fiukon pedig én magam is drága ruhakban járok.
2014. jún. 13. 16:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak egy példa. Egyszer kölcsönkértem haver Replay zakóját, meg valami nagyondrága napszemüvegét. Elmentünk Peaches&Cream-be. Mikor elökaptam az iphonet a bárpultnál rá 10 percre 3 kiscsaj jött oda, hogy fiztnék e nekik valamit. Szóval a márka igenis számit. Mikor turkálós cuccba voltam teló nélkül a kutya nem szolitott le.
2014. jún. 13. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:
...Szerintem nem a márkás cuccaid mentek oda, de mindegy...
2014. jún. 13. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Te tudod, de én a helyedben inkább elhajtanám azt, aki csak a Replay logó miatt repült rám...
2014. jún. 13. 17:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Én egészen odáig nem lennék az ötlet ellen,hogy magadnak márkás cuccokat vegyél, amíg azt csakis MAGAD MIATT teszed. Csak az számít, hogy TE jobban érezd magad, ne pedig a csajoknak akarj tetszeni, főleg ne így...Persze ha neked nem számít a lányok személyisége és "csak egy csaj kell", akkor tökéletes úton haladsz afelé, hogy csak a felszínes r*bancok érdeklődését keltsd fel. Ez esetben hajrá!

/L

2014. jún. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!