Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hazakísért buliból és azt...

Hazakísért buliból és azt mondta, keresni fog. De mikor? Lehet, hogy nem is fog?

Figyelt kérdés

Volt egy kis összejövetel egy barátomnál, ahova hivatalos voltam én és ez a srác is (akit egyébként régebb óta ismerek, már hónapok óta nem beszéltünk). Ez a srác rögtön mikor megérkezett, hozzám/hozzánk csapódott és szinte végig csak velem foglalkozott. Ekkor még teljesen józan volt, aztán ahogy iszogattunk, egyre bátrabban flörtölt velem. A végén haza is kísért, bár mondtam neki, h nem kell, mert barátnőmék is arra jönnek, de ragaszkodott hozzá. A kapunál elköszönéskor kettesben voltunk már, és mondta, hogy majd újra összefuthatnánk ahogy régen (azzal a különbséggel,h már mindkettőnk szingli). Mondtam,h rendben,majd írjon facebookon (mert ott beszéltük meg régebben is a talikat), de nem írt azóta sem, pedig már eltelt 3 nap és láttam is fent chaten. Annyira nem itta le magát,h ne emlékezzen rá... Most akkor miért nen ír?

20/L

2014. jún. 23. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ilyenkor piásan éjjel azért felértékelődnek az emberek érzései és mikor másnap felébred már tök másképp látja a dolgokat... ne számíts rá, hogy három nap után jelentkezni fog, ha eddig nem tette...
2014. jún. 23. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
20 évesen hazakísér ,egész este nyomul, nem hívtad fel magadhoz, pedig meg lett volna a lehetőséget (nem tud róla senki) magyarázzam tovább?:)
2014. jún. 23. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Pár feles után beindul a pasi, be akart jutni az ágyadba. Ez nem sikerült, másnapra elmúlt a kangörcse, ki is józanodott, és reggel ezt mondta mikor tükörbe nézett: Úristen mit akartam én ettől a nőtől?
2014. jún. 23. 14:28
 4/6 A kérdező kommentje:
De mikor elkezdett érdeklődni, akkor még teljesen józan volt. És ismer, tudja h nem olyan lány vagyok, aki behívja egy buli után...tudja h nem vagyok könnyűvérű. Azt, h majd összefuthatnánk pedig már akkor mondta, mikor elbúcsúztunk, tehát akkor már tudta, h nem lesz semmi.
2014. jún. 23. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk írj neki te, ne várd a sült galambot! Hivatkozhatsz arra is, amit mondott. Mármint, hogy találkozna veled. Aztán majd lesz valahogy, legfeljebb mégsem találkoztok. :D
2014. jún. 23. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azóta is keres, csak nem tudja, hogy hol laksz és mi a neved.
2014. jún. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!