Hazakísért buliból és azt mondta, keresni fog. De mikor? Lehet, hogy nem is fog?
Volt egy kis összejövetel egy barátomnál, ahova hivatalos voltam én és ez a srác is (akit egyébként régebb óta ismerek, már hónapok óta nem beszéltünk). Ez a srác rögtön mikor megérkezett, hozzám/hozzánk csapódott és szinte végig csak velem foglalkozott. Ekkor még teljesen józan volt, aztán ahogy iszogattunk, egyre bátrabban flörtölt velem. A végén haza is kísért, bár mondtam neki, h nem kell, mert barátnőmék is arra jönnek, de ragaszkodott hozzá. A kapunál elköszönéskor kettesben voltunk már, és mondta, hogy majd újra összefuthatnánk ahogy régen (azzal a különbséggel,h már mindkettőnk szingli). Mondtam,h rendben,majd írjon facebookon (mert ott beszéltük meg régebben is a talikat), de nem írt azóta sem, pedig már eltelt 3 nap és láttam is fent chaten. Annyira nem itta le magát,h ne emlékezzen rá... Most akkor miért nen ír?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!