Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ciki?

Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés
ciki az hogy 16 vagyok és még nem volt barátom? kérek egy normális választ!!!! Mert szerintem nem
2014. jún. 23. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól érzed pubi! Rohadtul nem ciki
2014. jún. 23. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem ciki, miért lenne az?

Az, hogy kinek mikor van barátja, nem előírás, nem kor kèrdése. Mindenkinek akkor, amikor kèsznek érzi magát rá és vágyik arra, hogy legyen. Sajnos olyan világot élünk,ahol a te korosztályod versenyt csinál ebből és a szexből is.....helytelenül. Ne foglalkozz másokkal, éld az életed, ismerkedj, barátkozz, légy nyitott, a többi meg majd jön magától. :)

2014. jún. 23. 08:33
 3/8 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki. Ráérsz még a pasizással, most inkább másra figyel.

Tanulj rendesen, tanulj nyelveket. A jövőd kezd építeni és majd utána pasizol.

2014. jún. 23. 08:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondják hogy nem anyira szép lány csak valamiért ömásabb mint a többi, igaz mert én nem vagyok olyan hülye mint a többi én normális vagyok csak a fiúk egyszerüenn bunkok velem!!!
2014. jún. 23. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Nálunk a suliban 2-3 osztálytársamnak volt csak barátja/barátnője. A legtöbbünknek húszon pár évesen lett az első komoly kapcsolata.
2014. jún. 23. 08:34
 6/8 A kérdező kommentje:
értem akkor ezek itt nálunk hülyék!!!!!!!!!!!!!
2014. jún. 23. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

dehogy ciki :)

az első barátom 14 évesen volt, az csak egy egy hónapos "gyerekszerelem" volt...most vagyok 17 mindjárt 18 és fél éve együtt vagyunk a barátommal akibe örökké szerelmes leszek , imádom őt :)

lehet ha mondjuk 10 nap múlva kilépsz az utcán egy üveg kávéval a kezedbe, leöntöd magadat az igaz ciki de oda megy hozzád egy fiú hogy segitsen :P

vagy baráti körből...vagy régi fiúismerős....

ne aggódj egyáltalán nem ciki!!! :)

2014. jún. 23. 08:55
 8/8 anonim válasza:

Én 18 éves leszek és nekem se volt.

Szerinted most ciki vagyok?

Nem, én már megtanultam, mivel sokan mondják, hogy legyek büszke inkább rá, mert nem pazarlom fölöslegesen az időmet a gyerekkori szerelmekre.

Szóval nem ciki. Én is ezt gondoltam 16 évesen. Aztóta viszont már büszkén vállalom, hogy szingli vagyok és ideáig az is voltam.

2014. jún. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!