Összejönnétek olyan fiúval, akinek egy hibája lenne csak az hogy elől csak 3-4 foga lenne?
Figyelt kérdés
baleset, csírahiány, szuvasodás miatt kihúzták a fogat, de ezek helyébe nem történt pótlás2014. jún. 22. 19:39
11/13 anonim válasza:
biztosan nem, 3 dolog miatt:
-igénytelennek tartom, hogy nem pótoltatta
-én nagyon figyelek a fogaimra, még sosem volt lyukas sem, szerencsémre tökéletes, fehér fogakkal születtem, szóval érdekes pár lennénk
-nagyon fura lenne vele smárolni
12/13 anonim válasza:
tizenegyeske, neked disznó nagy szerencséd van.
13/13 anonim válasza:
12:
Nem tudom, nekem sem volt lyukas fogam soha a büdös életben. A húgomnak meg már vagy fél tucat alkalommal kellett menni a lyukas fogai miatt tömésre.
Fogszabályzóm volt kb. 1 évig, de azóta meg tökéletesek a fogaim. No kávé, no cigi, meg odafigyelek, úgyhogy még nem is sárgák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!