Lányok! Ti összejönnétek egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 172 cm, 68 kg. Sötétbarna szemem és sötétbarna hajam van. Pösze orrom van. Kerek vékony arc, szép mosoly. Szeretek viccelődni, de ha kell tudok komoly is lenni. Kedves vagyok, el lehet velem beszélgetni bármiről. Barátságos vagyok és könnyen ismerkedek. 15 éves vagyok, fiú. Minden nap sportolok.2013. nov. 12. 21:14
1/5 anonim válasza:
És most tulajdonképpen mit tudtunk meg, ami alapján meg tudunk különböztetni a többi 15 évestől?
2/5 anonim válasza:
Ha bármilyen erre a kérdésre érkező válasz akár egy csöppet is befolyásolja az önmagadról alkotott képedet és véleményedet akkor a válasz nem, mert szánalmas vagy. Ha pedig nem vagy az, akkor ne kérdezz hülyeségeket.
3/5 anonim válasza:
Férfi vagyok de nekem igen ha ez megvigasztal.kackac
4/5 anonim válasza:
Most írd le a rossz tulajdonságaidat ha nem tudsz legalább 10et akkor nem tudsz róluk...
5/5 anonim válasza:
gyakorlatilag most leírtad,egy egészséges 15éves tulajdonságait... most, így mi alapján mondja meg egy csajszi hogy összejönne-e veled ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!