Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti el szoktatok köszönni...

Fiúk, ti el szoktatok köszönni beszélgetés után?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel elég gyakran beszélgetünk és már nagyon rég óta (bár inkább csak baráti és személyesen nem is ismerem). De ha dolga van, nem szokta megírni csak nem válaszol. Van hogy 1 óra múlva már ír, de van hogy már csak másnap. A telefonom jelzi ha üzenetet kaptam, így nem kell nézegetnem, de azért egy kicsit zavar hogy sose köszön el vagy szól hogy most mennie kell. Más se szokott és feleslegesen foglalkozok ezzel?
2014. jún. 22. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Én el szoktam, de csak ha aznap már várhatóan nem beszélgetünk. Lehet, hogy nem tudja, tud-1 aznap írni, és ezért érzi úgy, hogy nem lehetséges. Csak tipp ó.
2014. jún. 22. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Persze,nálam ez "alap",hogy elköszönök ezzel is azt sugallva ne várja fölöslegesen a válaszom vagy egyszerűen a írásom..

De most a egyszer megszedtem a saját íratlan szabályom...Pont ma..

2014. jún. 22. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

köszönés- elköszönés alap.

ha valakit csak úgy ott kell hagynom még SMS-t is szoktam dobni hogy ne várjon...

de nagyon sok ismerősöm nem így gondolja amúgy..

19f

2014. jún. 22. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez alap,hogy ha ráírok valakire,akkor először köszönök,ha mennem kell akkor is.A köszönés is egyféle módja a tiszteletadásnak.Engem zavar ha nem köszönnek mielőtt rám írnak vagy ha el kell menniük.

19/F

2014. jún. 22. 15:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz :)

Tudom hogy ez nem olyan nagy dolog és nem is csinálok belőle ügyet, de én is úgy gondolom, hogy udvariasabb lenne ha elköszönne

2014. jún. 22. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
69%

Én mikor haverokkal dumálok cask néha köszönök, és cask néha köszönök el. valahogy sosem kezdődik el a beszélgetés, és sosincs vége. meg sokszor még aznap találkozunk is. régen mindig köszöntem mindenkinek, de ma már nem szoktam annyit neten beszélgetni, így ez is elmarad. szóval én megértem a srácot, nem is zavarna.

persze lehet, hogy ezt egy szimpatikus lánnyal, akivel terveznék valamit nem merném megtenni, de ki tudja.

2014. jún. 22. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már közeli ismerősöknél, vagy azoknál, akikkel napi szinten beszélek nem szoktam köszönni, csak ha ők is. Általában egy előző beszélgetést folytatunk meg így nem az a formális lesz hogy mindig sziával kezdődik a dolog. Ha ismeretlennek írok köszönök, ha már aznap nem leszek, megyek aludni pl elköszönök ha még épp beszélek valakivel. Ha el kell tűnnöm egy "pill"-t legalább dobok. :)
2014. jún. 22. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!