Van itt értelmes fiú akivel beszélgethetek esténként? 23l
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 23:34
11/27 anonim válasza:
Csak beszélgetni itt senki sem akar, a bugyidat is le szeretnék húzni rólad. Na, most hogy ezt tisztáztunk, írj nyugodtan 24/f
13/27 anonim válasza:
én az vagyok, de én még nem találtam értelmes lányt itt akivel beszélgethetnék, csak olyat, aki akkor tudott beszélgetni, ha szóval tartottam, mert önállóan egy kérdést nem tudott feltenni... vagyis igen... egyet!! :o "mizu?" ENNYI!!
én már feladtam... próbálj megismerni, ha akarsz! :) beszélgethetünk, de én nem leszek kezdeményező egy ideig, az biztos.
14/27 anonim válasza:
Amúgy én vagyok az első, aki csak egy igent írt, mert tudtam, hogy 216146841684 fognak írni erre és szerettem volna első lenni, de hiába, mert levelet nem kaptam. Nem mintha panaszkodni akarnék, csak megjegyeztem. :D
15/27 A kérdező kommentje:
Képet nem küldök senkinek ismeretlenül, bocsi.
2014. jún. 21. 23:49
16/27 anonim válasza:
#14: Én az 5. válaszoló vagyok, én mit szóljak? :D:D
18/27 A kérdező kommentje:
Jó, kész, befejeztem. Elég volt. Senkit nem veszek fel skyera, kizárólag beteges perverzek vannak itt... :,'(
2014. jún. 22. 01:44
20/27 A kérdező kommentje:
Neked mit írtam? Tuti válaszoltam.
2014. jún. 22. 01:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!