Srácok! Ha valaki jól tud rajzolni (és bizony egy kicsit művészlélek is) bejön nektek, vagy nagyon nem számít?
Figyelt kérdés
Ha egy lány szépen/stílusosan rajzol,kicsit érzékenyebb, be tud bambulni valamire, ami tetszik neki, sok minden megihleti, stb...2014. jún. 21. 20:27
2/7 anonim válasza:
ez magában talán előny hogy van hobbija meg van ami érdekli DE ha a többi rész rossz meg nem jó akkor ez önmagában édes kevés.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a srácok leszarják, lényeg, hogy jól nézzél ki!
4/7 anonim válasza:
Önmagában ez nem elég, nekem fontos hogy müködjön a kémia, sok fiú ismerősöm nagyon jól rajzol, müvészeti szakra járt a gimiben is, de mégsem tudok elképzelni velük semmit, nagyon jó társaság, meg tudok velük mindent beszélni,de mint férfi nem igazán izgat fel. Tehát valami más is kell a szerelemhez, hogy bejöjjön, valami plusz. 21L
5/7 anonim válasza:
örülök, ha van egy hobbija, amit imád, de engem annyira nem érdekelnek a rajzok.
6/7 anonim válasza:
Mivel magam is 2d/3d grafikákat és videóanimációkat készítek, így természetesen bejön. Legalább lenne közös téma.
7/7 anonim válasza:
én is rajzolok,mindenen jár az agyam,bármi le tud kötni,szóval nekem tetszene ha ilyen lenne a barátnőm.mivel a felhők felett 2méterrel repdesek,utálom ha valaki túl korlátolt,földhözragadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!