Fiúk, ti se mertek már képet se kitenni facebookra?
én azért nem rakok, mert még nem láttam olyan képet, amin azt látnám, mint a tükörben
tükörben sokkal helyesebb vagyok :((
pedig próbáltam tükörbe fényképezni meg minden :/
Hány éves vagy?
Miért nem szelektálod az ismerőseidet? Én nagyon megszűrtem az ismerőslistámat, 100 alatt van a létszám, és megérte.
Én meglátom hogy valaki egyszer rosszat ír. tiltom. Plusz figyelj ha fotózod magad akkor kicsit távolabbról fotózd hogy benne legyen az egész felsőtested a képben, vagy az egész tested. AZ egész testes képhez kérj meg valakit.
Ismerkedni meg ne FB-n ismerkedj. Ha nem járkálsz helyekre akkor is ott van az iskola ahol ismerkedni tudsz. És barátkozz velük, mert sose baj ha vannak lány barátaid. Én is így gondolkoztam aztán rögtön az első kiszemelt lány barátomból kapcsolat lett. Ja és ha az iskolát választod akkor nagyon javaslom hogy ne a te osztályodból, de ha nincs más az is megteszi. Ha okos telefonod van akkor töltsd le ezt " Cymera" Szép képeket tudsz vele csinálni. Arcot is szerkeszthetsz meg a fényeket is jól beállíthatod. Ja és úgy fotózz hogy nagyon sok fény érje az arcodat, de tényleg nagyon sok. Valami reflektor szerű, és akkor még szerkesztened sem kell, meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!