Miért nem akar egy lány sem tőlem semmit, csak, mert ronda vagyok, ennyire számít a külső?
Ez a hozzáállás senkit nem vonz, és hidd el meglátják rajtad az emberek is ezt.
Annyi olyan embert látni, aki nem szép - most hadd mondjam ki - és mégis boldog kapcsolata van, mert a párja a belső értékei miatt elfogadta. Ha magabiztos vagy, és változtatsz a hozzáállásodon, akkor téged is el fognak fogadni.
miért fontos annyira, hogy találj magadnak párt? anélkül nem lehet élni? a legtöbb lány meg sem érdemel, egy érzelmileg intelligensebb férfit, ezért sokan egyedül is maradnak, de nem mind érzi magát egyedül. ott vannak a barátok, lehet egy csomó hobbid, rengeteg szabadidő, szóval van élet ezen kívül is.
jelenleg én is így vagyok, mint ahogyan írtam, pedig rám soha senki nem mondta, hogy csúnya vagyok. volt barátnőm is, volt h a lányok kezdeményeztek, de igazából senki sem fogott meg. engem már nem vonz a dolog.
persze még ott van az az esett is, hogy mégis csak találsz egy lányt, aki elfogad olyannak, amilyen vagy.
bárhogy is legyen, a lányok miatt szomorkodni a legnagyobb baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!