Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igaz, ha egy fiúnak nincs...

Igaz, ha egy fiúnak nincs kint fb-n képe, akkor a lányok nem is akarnak vele ismerkedni, mert nekik ebből az jön le, hogy lúzer és ronda a fiú?

Figyelt kérdés
Én most megpróbálom képpel és kép nélkül is két különböző fb-t is csináltam, hogy leteszteljem, kiváncsi vagyok, lesz-e lány, akinek be fogok jönni, eddig csak annyit tapasztalm, hogy képpel több lány bejelölt magától, de írni egy sem írt rám, szóval nyílván nem azért jelöltek be, mert bejövök nekik, hanem mert csak úgy ismertőst gyűjtenek és jobban megbíznak egy képes fiúban, mint egy kép nélküliben. Amúgy ezek a lányok tök ismeretlenek és egy sem él ahogy láttam a környéken, ahol én.

2014. jún. 21. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi az az fb ?
2014. jún. 21. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
jaja
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Nekem fészbukom sincs, akkor egy mutáns vagy?
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
vagyok? *
2014. jún. 21. 19:11
 5/9 anonim ***** válasza:

1:

NEM!

Csak ha van olyan balf-.asz fiú, aki facebookon akar ismerkedni? Komolyan, ki ilyen?

Ki az aki a suliban, az utcán, a buszon, a boltban, este a szórakozóhelyen nem tud odamenni egy neki tetsző lányhoz ismerkedni?

Ha látott élőben, mit számít aztán hogy nincs kint a képed face-en?

Egyébként is full hülye vagy. Mindenkinek számít a külső is, férfinak is, nőnek is, ezt te is tudod, ha nem vagy retardált.

2014. jún. 21. 19:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem valami nyitottak a lányok az ismerkedésre tapasztalataim szerint, de volt, hogy egy-kettővel eégsz jól eldumálgattam már a buszmegállóban például. De most az fb-ről beszélünk, nem másról.
2014. jún. 21. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, de az ilyenekkel nem is kell foglalkozni.
2014. jún. 21. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:

ha ismerem a sracot akkor mind1 van-e rolakep. Ha nem akkor megkerem h kuldjon kepet ha pl itt ismertem meg.

Csak azert nem jelolok be valakit mert tetszik rairni meg vegkepp nem fogok,se keppel se nelkule. Nem vagyok az az ismeros gyujtogeto fajta.

2014. jún. 21. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem sincs kint képem, sőt, alig vagyok aktív fb-n, engem mégis minden renitens megtalál. Ha nem ott, akkor az utcán, boltban, hivatalban, orvosnál, stb...
2014. jún. 21. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!