Itt miért csinálnak hülyét az emberből a nők?
Ha egyszer el tudok beszélgetni pár napig egy csajjal tök jól és utána szóbahozom hogy mi lenne ha ő is küldene magáról képet(mivel én már előzőleg megettem különben nem is beszélt volna velem, erre aztmondja jól nézek ki és szívesen beszélget velem) vagy beszélnénk skype-on vagy valami akkor jön a mellébeszélés meg a nyávergás "jaaj én nem akarok itt ismerkedni, jajj most épp szakítottam és még nem tettem túl magam rajta stb stb stb. Kezdem egy kicsit unni :D
És tényleg szó sincs arral hogy az ember egyből letámadja hogy na mutasd magad... hanem sok beszélgetés után, amiben mindenketten aktívan részt veszünk, visszakérdezünk stb..
Igen és azok az emberek, akik nem képesek személyesen ismerkedni, a legtöbb emberben emiatt lenézést váltanak ki. Nem ugyanúgy gondol rád senki, ha tudja hogy mersz vagy tudja hogy nem mersz személyesen ismerkedni. Ezzel a nők is így vannak, azért születik halva a netes ismerkedések 99%-a. A legtöbb lány csak bebeszéli, hogy de jó lenne most a neten is ismerkedni, mert élőben már egy ideje nem jön össze. De ők is tudják, hogy az nem ugyanúgy kelt bennük vonzalmat.
Azt érted, hogy a legtöbb nőnek szüksége van személyességre a vonzalom kialakulásához? A testbeszéded, a gesztusaid, a kisugárzásod, a stílusod, a viselkedésed, a beszélőkéd töredéke sem jön át netes ismerkedésen keresztül és egy nő számára ezek a legfontosabbak, hogy vágy és úgy általában kíváncsiság gyúljon bennük egy férfi iránt. A férfiaknak általában elég egy fotó, hogy tudják ismerkedni akarnak egy lánnyal, de sokszor még annyi sem.
"szórakozóhelyen egymás fülébe ordítani vagy hogy gondoltad"
Igen, ezért járnak pontosan emberek szórakozóhelyekre. Ezért járnak ilyen helyekre százezrek ismerkedni és ezért születik éjszakai szórakozóhelyeken tízezer és tízezer románc, kaland minden évben, mert ott nem lehet ismerkedni és csak ordibálnak egymás fülébe az emberek. Előbb tapasztalatot kellene szerezni valamiben, mielőtt véleményt nyilvánítasz a kérdésben.
Én is olyan voltam mint te, de jobbnak láttam megváltozni. És tényleg, új emberként valahogy ezerszer jobb az életem most, mint régen volt.
Szerintem neten is simán lehet komoly kapcsolatra szert tenni, volt barátommal több hónapig leveleztünk, majd találkoztunk és élőben is tetszettünk egymásnak.
Kérdező, ne add fel, tudom, sok a gyökér, de vannak még normálisak is. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!