Miért hangoztatják a pasik, hogy értelmes, talpraesett, kiegyensúlyozott, önálló gondolatokkal bíró csajt szeretnének? Ha utána pont ezekkel a tulajdonságokkal nem tudnak mit kezdeni?
Én is ezt tapasztalom, mikor meg kiderülnek a hobbijaim (amikben nincs feltűnősködés egyszerűen érdekel a vadászat, a fegyverek, küzdősportok, játékok) hanyatt homlok menekülnek.
A kegyelemdöfés a végzettségem szokott lenni. Mindegy, tudom, hogy én se vagyok tökéletes és nekem se ártana változni, de nem tudok megbékélni vele, hogy el kéne játszanom a mindig vidám, butuska lánykát ahhoz, hogy valaki el tudja képzelni az életét velem.
Több ilyen barátnőm is van, mellettük a pasik engem észre se vesznek, pedig külsőre nincs nagy eltérés. Nem irigykedek, nekem olyan pasas nem kell aki nem tud mit kezdeni egy önálló nővel, de szarul esik, hogy amit én értéknek élek meg és megdolgoztam érte az másoknak kifejezetten ellenszenves.
"kiderülnek a hobbijaim"
Azaz nem attól menekülnek, mert talpraesett, önálló nő vagy, hanem mert férfias elfoglaltságaid vannak. Ezt tartja sok férfi megalázónak (különben nem értem, hogy miért), hogy amíg te 250 méterről halálpontosan szedsz le egy apró vadat, addig ők megfogni sem tudják a fegyvert, s nem azt, hogy magabiztos vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!