Miért hangoztatják a pasik, hogy értelmes, talpraesett, kiegyensúlyozott, önálló gondolatokkal bíró csajt szeretnének? Ha utána pont ezekkel a tulajdonságokkal nem tudnak mit kezdeni?
én éppenséggel elég határozott, talpraesett, értelmes csaj vagyok, és eddig a pasik tudtak velem mit kezdeni, és én is velük :D
kiegyensúlyozott mondjuk már nem vagyok, de ezt hagyjuk.
szerintem a leírt tulajdonságokkal rendelkező pasik ugyanilyen csajt akarnak leginkább. sokan pedig, akik fennhangon hirdetik, hogy ők ilyet keresnek, csak azért teszik, hogy érettebbnek tűnjenek, és a valóságban egy ilyen lánnyal már nem tudnak mit kezdeni/nem is akarnak ilyet.
na de hagyjuk ezeket a hülye általánosítgatós elméleteket, vannak értelmes pasik, meg értelmes csajok, ők aztán tudnak mit kezdeni a másikkal, és remélhetőleg meg is találják egymást :)
kérdező, te meg minek játszol rá ennyirre erre a "óhh erős férfiak védjetek meg a gyilkos madaraktól" dologra? :D
elhiszem, hogy félsz tőlük, nekem is van hasonló másik állattal, de ettől még nem hangoztatom ezt folyton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!