Próbálok itt csajozni, de mindíg attól "rettegnek" azok akik privit írnak, hogy vajon mit akarok valójában?
Csak találni egy nőszemélyt,aki nem parázik egy jóképű sráctól,aki nem trófeagyűjtő,romantikus lélek vagyok,nem a szexre hajtok.
Akad olyan,akit érdekelne a dolog,nem bánod meg.
Figyelem,én szakmunkás vagyok,és hasonló beállítottságú hölgyet keresek,diplomások kíméljenek.
;)
24 F
Miért próbálkoznak ezen az oldalon ilyen sokan?
Most eggyel több vagy kevesebb...:D
Talán sikerül :)
Épp most kérdezték privibe, de neked is szívesen elmondom: ha leírsz valamit, akkor figyelj arra, hogy érthető legyen amit írsz. Egy mondatban egy dologról beszélj. Figyelj a központozásra (pont, vessző, egyebek)! Nálunk a vessző után hagynak egy karakter szünetet, ezt érdemes betartani. Tehát a te kérdésed így nézhetne ki, picit jobban:
Remélem találok itt egy hölgyet, aki nem ijed meg egy jóképű sráctól. Nem vagyok trófeagyűjtő viszont romantikus lélek vagyok és nem a szexre hajtok.
Akad olyan, akit érdekelne a dolog?
Figyelem! Én szakmunkás vagyok, és hasonló képzettségű hölgyet keresek. Diplomások kíméljenek! ;)
24 F
Picit valóban jobb, kedves uccó, de az igazi 3 vesszővel több lenne:
Remélem, találok itt egy hölgyet, aki nem ijed meg egy jóképű sráctól. Nem vagyok trófeagyűjtő, viszont romantikus lélek vagyok, és nem a szexre hajtok.
Unatkoztok?Mi ez már?
Szerintem érthető volt a 'segítségetek' nélkül is...
a gyakori kérdéseken csajozni... -.- oké segítek:
1.) írd be, hogy www.gyakorikerdese.hu
2.) kapcsold ki a gépet és takarodj ki a valóságba... am szakmunkás nő... sok sikert... én még nem láttam, de legendák szólnak olyan emberekről akik már találkoztak vele...
Freddy D off
Veled ellentétben én a valóságban élek,kis k.cs.g,miért hiszed,hogy hegesztő csajt szeretnék?
Gépem sincs,te carralyo,mobilról írok.
De te valami Metinhuszár vagy,100%....
Gyakorikérdések neked a valóság? Ez az életed te geyrek, és autószerelő lányokat keresel itt?
hülye vagy
Nem fogok veled vitázni,caralyo...
K mondta,hogy autószerelő vagy CNC esztergályos nőt keresek,amíg írni olvasni addig te csak ne hülyézz másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!