Ha valakivel beszélgettem itt privátba az ugye nem tud engem megtalálni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 18:57
12/18 anonim válasza:
Csak akkor ha lakcimedet megadtad .Vagy facebookon is irtatok ? Miért kérdezed ..ha akarod ird privátba .
13/18 anonim válasza:
Nem sok esély van rá, hogy megtaláljon, de miért és ki az, leírod privátban nekem?
14/18 anonim válasza:
Egy hacker feludja törni az oldalt moderátor jogosultsághoz jut majd onnan felhasználónévhez rendelt ip cím alapján megtalál.
15/18 anonim válasza:
Ha van olyan információ, ami alapján meg tud keresni, akkor meg tud találni.
Például a felhasználó neved a valódi, teljes neved, leírod, hogy hová valósi vagy, akár megye, akár település szintjén, ha fent vagy valamilyen közösségi oldalon, akkor beírja a nevet, kikeresi a megyét, a várost, községet, akkor akár meg is találhat. Kivéve, ha olyan neved van, ami tucatnév. Akkor azért annyira nem. De ha mondjuk tudja, hogy családos vagy, 2 gyereked van és vannak fent a családról képek, tudják a korodat nagyjából, az alapján is meg lehet találni.
De ha csak annyit tud, hogy xsgz a felhasználó neved, valahol laksz, akkor nyugi, nem fog megtalálni.:)
16/18 anonim válasza:
Nyilván attól függ, hogy mennyit tud rólad, szóval tőlünk hiába kérdezed...
17/18 anonim válasza:
Kicsit paranoiás vagy nem gondolod? Senki sem fog felmenni Pestre hozzád.... :/
18/18 anonim válasza:
Pöstre femenni? Dehonnem, traktortyal kö pöstre menni ugybizony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!