Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Véleményetek? Ez tényleg hátrány?

Véleményetek? Ez tényleg hátrány?

Figyelt kérdés
Nincs most munkám,de dolgoztam már vagyis volt már munkahelyem de jelenleg most nem dolgozom.Nem merek emiatt ismerkedni lányokkal mert félek hogy kinevetnek vagyis negatív véleménnyel lesznek rólam és csökken az esélyem is ezzel náluk.Ahogy nézem a lányokat igyekszenek olyan pasit fogni aki dolgozik,akinek munkája van.Szóval hátrányban érzem magam.
2014. jún. 19. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és nekem is pont ez a problémám,hogy mivel nincs rendes munkám gátol az ismerkedésben,vagyis az,hogy a férfiak erről mit fognak gondolni.
2014. jún. 19. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy egyáltalán nem tragédia, ha épp nincs munkád, emiatt még senki sem fog elítélni. Mindenkivel megeshet, hogy ilyen-olyan okokból esetleg 1-2 hónapig munkanélkülivé válik. Itt inkább azon van a hangsúly, hogy mégis mennyi ideje nem dolgozol. Mert mint említettem, néhány hónapban nincs semmi szokatlan. Viszont ha már min. fél éve sehol semmi, akkor ott komoly gondok lehetnek..
2014. jún. 19. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!