Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyire nagy hátrány...

Tényleg ennyire nagy hátrány lenne, hogy 160centihez nem 40, hanem 65kiló körül mozgok?

Figyelt kérdés
Szeretnék még fogyni, de inkább az egészséges életmódra tökrekszem. Ezen kívül nem nagyon van önbizalmam, és eléggé félénk tudok lenni, kortársaimmal sem jövök ki sajnos. 16/L
2014. jún. 16. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem vészes. Légy egészséges, igényes, változtass azon, ami zavar, szeresd meg magad. Ha ez megvan, plusz egy szép belső, akkor nem lesz bajod az ismerkedéssel. Másért ne fogyj, csak a magad kedvéért.
2014. jún. 16. 14:23
 2/5 Beviz Elek ***** válasza:

engem nen zavar, úgysem ismerlek

ha téged zavar hogy emiatt nem jössz be a srácoknak, az már más kérdés.

nem kell 40ig fogyni, èrd el az 55öt és meglátjuk

3/5 anonim válasza:
Annyira nem vészes ez még, max 60 kg körül legyél és akkor ha azt tartod, igazán kívánatos is lehetsz. Függ a testzsírszázaléktól is. Ismerek 168 centis/68 kg-os lányt, és igen szexuális.
 4/5 anonim ***** válasza:
Senkit se érdekel a súlyod csak az hogy hogyan nézel ki.
2014. jún. 16. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:

a súly tényleg nem mérvadó, a testzsír-százalék és a méreteid, azaz a kinézeted inkább hiteles.

én 158 cm vagyok és 45 kg. van rajtam egy kis poci, bár az lehet, hogy már csak bőr, mivel fogytam, és talán nehezebben követi a testem a fogyást, úgy, hogy most nem sportolok. (sportoltam, és fogok is, most éppen így alakul ez a rövid időszak, hogy nem sportolok.)

szóval az én kilóim sem jelentik, hogy egészséges vagyok.

de én azt mondom, közel ugyanolyan magasak vagyunk, soha nem voltam még 65 kiló, én nehéznek érezném magam...

az egészséges életmóddal egyébként is le fogsz fogyni, sportolj, bár gondolom ha eddig is fogytál, azt is így érted el, nem csodafogyitabival.

16 éves vagy, a tested könnyebben változik, mint az enyém, pedig csak 6 évvel vagyok idősebb nálad... szóval ne aggódj. tényleg a külsődtől is függ, én csak a magam mintáján tudom elképzelni: sztem 55-60 kiló közé lődd be magad, és onnan már csak alakformálás, erősítés kell folyamatosan. :)

2014. jún. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!