Fiúk! Leírnátok nekem hogy milyen lányok kerülnek a barátzónába?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 12:48
1/8 anonim válasza:
Azok, akik nem adnak egyértelmű jelet arról, hogy másként tekintenek az adott fiúra. 21/F
3/8 anonim válasza:
A barátnőm barátnői?
Rokonok barátnői?
Akikhez nem vonzódok?
Szerintem ezek.
4/8 anonim válasza:
Először mindenki, aztán majd alakul valami, ha akar :)
5/8 anonim válasza:
akikhez nem vonzódok, szerintem ez fordítva is igaz
6/8 anonim válasza:
barátaim, haverjaim női. na meg aki nem jön be.
8/8 anonim válasza:
Saját kedvünkből azokat a csajokat soroljuk ide, akiktől szexuálisan nem akarunk semmit, elsődleges oka hogy külsőre nem jönnek be (legalábbis józanul), vagy ha 4 fal közt el is menne, felvállalásuk ciki lenne.
Barát csajára sem nyomulunk legtöbbször(őket önuralomból soroljuk ide).
Mi is elfogadjuk, hogy nálunk jobb csajoknál csak barátzónába férünk be (egy-két leépítés után), és ilyen csajok társaságának is vannak jó oldalai, pl. buliban jó csajok társaságában normálisabbnak tűnünk más csajok szemében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!