Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Budapesten hol tud egy 20...

Budapesten hol tud egy 20 éves, egyedüllétet kedvelő, csendes lány normális srácokat megismerni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 10:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as hozzászóló: nagyon kedves vagy, de interneten keresztül nem szeretnék ismerkedni, csak egy szerszerű kérdést írtam ki :)

Margit sziget: még sosem voltam kinn, lehet, kimegyek a nyáron olvasni oda, de erősen kétlem, hogy ott odajönnek a srácok.

2014. jún. 19. 11:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, senki nem fog odamenni, hozzád, azt ne várd.

Pláne nem, ha olvasgatsz egy parkban és fel se nézel a könyvből. Manapság az olyan lányoknak nagyon nehéz, akik nem nyitottak, lazák és nincs bennük elég kezdeményezőkészség sem. Ezt jószándékból írom, hogy ne élj álomvilágban. 24L

2014. jún. 19. 11:18
 13/23 anonim ***** válasza:

mi az istenért kell állandóan olvasni. ne érts félre, én is olvasok, de kb. háromszor írod le:D

Ne olvasni menj ki a Szigetre, hanem pl. úszni a Hajósra, vagy futni a parton. Akkor szerintem meg tudsz ismerkedni emberekkel:)

és egyébként, ha egyedüllétet kedveled, miért ismerkednél meg bárkivel?

amúgy, jársz egyetemre, nem? na, akkor ott lehet!:)

2014. jún. 19. 11:19
 14/23 A kérdező kommentje:
Aki nem érti, miért szeretek olvasni, annak fölösleges magyaráznom, nem fogja megérteni :)
2014. jún. 19. 11:21
 15/23 anonim ***** válasza:

kérdező, nyugodjál meg. 27 vagyok, 3 diplomám van, tudom, mit jelent, hogy valaki intelligens és olvasni szeret/tud.

de te mániákus vagy. senki nem olvas parkban VÁRVA, hogy majd valaki megszólítja...szerinted lehajtott fejjel ülsz, és valaki odamegy majd hozzád?

2014. jún. 19. 11:24
 16/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mániákus vagyok. Viszont nem fogok olyat csinálni, ami nem én vagyok. Lásd: nem fogok nekiállni rövid nacikában futni, mert olyan srácok jönnének oda, akik a futás meg a rövid nacika miatt jönnek oda, és aztán úgyis meglátnák, hogy ez nem én vagyok.
2014. jún. 19. 11:26
 17/23 anonim ***** válasza:

Márpedig a legtöbb esélyed neten van, mert ha amúgy nem vagy ismerkedős típus és nem szereted a zsúfolt, hangos helyeket, ahova sokan ismerkedni járnak, akkor elég bekorlátozottak a lehetőségeid. A könyvtár még amúgy lehetne jó ötlet, de 1. oda általában nem ismerkedni megy be valaki. 2 a kiszemelt fiúnak azon kívül, hogy neked bejön ezek szerint még kezdeményező típusnak is kell lennie (ennek esélye kb konvergál a 0-hoz) 3. a könyvtárban rászólnak, ha valaki ismerkedni próbál mert hivatalból meg kell tenniük (néha feltűnnek zaklatók, sajnos).

Szóba jöhetnek még ilyen-olyan klubbok érdeklődési körödnek megfelelően, ahol találhatsz szerényebb és hasonló gondolkodású fiatalembert magadnak.

De legjobb esélyed a net. Így a 21 században már egyáltalán nem gáz. A feleségem húga is így találta meg a párját.

2014. jún. 19. 11:31
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

senki se mondta, hogy rövid naciban kell futni, én passzos hosszúgatyában futok (ez a cicanaci), és jönnek oda hozzám.:)

A kérdező tipikus nebáncsvirág, hogy csak az ő filozófiai világát ismeri, ami egy unalmas, szürke kis csaj, aki csak olvas, és a hülye rbncok világát, akik szerinte rövid naciban futnak...

Azt tudod, hogy amúgy sem azért mennek oda hozzád, mert olvasol, hanem akkor is a külsődet nézik? mert szerintem nagyon el vagy tévedve.

hogyhogy nem jársz egyetemre, ha ilyen kis olvasós vagy? szerintem ott tényleg lehet ismerkedni (nekem mindig sikerült).

2014. jún. 19. 11:40
 19/23 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy nem járok egyetemre? Viszont tudod, nyáron ott is ugyanúgy szünet van, mint az általános iskolában :)

A cicanaciról inkább ne beszéljünk...

2014. jún. 19. 11:52
 20/23 A kérdező kommentje:
Na jó, hagyjuk, nincs kedvem veszekedni, úgy sem értitek meg.
2014. jún. 19. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!