Budapesten hol tud egy 20 éves, egyedüllétet kedvelő, csendes lány normális srácokat megismerni?
Kedves 8-as hozzászóló: nagyon kedves vagy, de interneten keresztül nem szeretnék ismerkedni, csak egy szerszerű kérdést írtam ki :)
Margit sziget: még sosem voltam kinn, lehet, kimegyek a nyáron olvasni oda, de erősen kétlem, hogy ott odajönnek a srácok.
Figyelj, senki nem fog odamenni, hozzád, azt ne várd.
Pláne nem, ha olvasgatsz egy parkban és fel se nézel a könyvből. Manapság az olyan lányoknak nagyon nehéz, akik nem nyitottak, lazák és nincs bennük elég kezdeményezőkészség sem. Ezt jószándékból írom, hogy ne élj álomvilágban. 24L
mi az istenért kell állandóan olvasni. ne érts félre, én is olvasok, de kb. háromszor írod le:D
Ne olvasni menj ki a Szigetre, hanem pl. úszni a Hajósra, vagy futni a parton. Akkor szerintem meg tudsz ismerkedni emberekkel:)
és egyébként, ha egyedüllétet kedveled, miért ismerkednél meg bárkivel?
amúgy, jársz egyetemre, nem? na, akkor ott lehet!:)
kérdező, nyugodjál meg. 27 vagyok, 3 diplomám van, tudom, mit jelent, hogy valaki intelligens és olvasni szeret/tud.
de te mániákus vagy. senki nem olvas parkban VÁRVA, hogy majd valaki megszólítja...szerinted lehajtott fejjel ülsz, és valaki odamegy majd hozzád?
Márpedig a legtöbb esélyed neten van, mert ha amúgy nem vagy ismerkedős típus és nem szereted a zsúfolt, hangos helyeket, ahova sokan ismerkedni járnak, akkor elég bekorlátozottak a lehetőségeid. A könyvtár még amúgy lehetne jó ötlet, de 1. oda általában nem ismerkedni megy be valaki. 2 a kiszemelt fiúnak azon kívül, hogy neked bejön ezek szerint még kezdeményező típusnak is kell lennie (ennek esélye kb konvergál a 0-hoz) 3. a könyvtárban rászólnak, ha valaki ismerkedni próbál mert hivatalból meg kell tenniük (néha feltűnnek zaklatók, sajnos).
Szóba jöhetnek még ilyen-olyan klubbok érdeklődési körödnek megfelelően, ahol találhatsz szerényebb és hasonló gondolkodású fiatalembert magadnak.
De legjobb esélyed a net. Így a 21 században már egyáltalán nem gáz. A feleségem húga is így találta meg a párját.
senki se mondta, hogy rövid naciban kell futni, én passzos hosszúgatyában futok (ez a cicanaci), és jönnek oda hozzám.:)
A kérdező tipikus nebáncsvirág, hogy csak az ő filozófiai világát ismeri, ami egy unalmas, szürke kis csaj, aki csak olvas, és a hülye rbncok világát, akik szerinte rövid naciban futnak...
Azt tudod, hogy amúgy sem azért mennek oda hozzád, mert olvasol, hanem akkor is a külsődet nézik? mert szerintem nagyon el vagy tévedve.
hogyhogy nem jársz egyetemre, ha ilyen kis olvasós vagy? szerintem ott tényleg lehet ismerkedni (nekem mindig sikerült).
Ki mondta, hogy nem járok egyetemre? Viszont tudod, nyáron ott is ugyanúgy szünet van, mint az általános iskolában :)
A cicanaciról inkább ne beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!