Lányok! Összejönnétek komolyabb beállítottságú fiúkkal?
Olyan fiúkra gondolok, akik nem viccesek, átlag napi 1-2-3 alkalommal megnevettetnek titeket, de nem a humor a fő erényük. Inkább azok a fiúkra gondolok, akikkel el lehet beszélgetni bármilyen témáról, intelligensek, érettek, külsőre is vonzóak.
Szóval összejönnétek ilyen típusú fiúkkal? Vagy mindenképp humorosnak kell lenni a srácnak?
Kort is írjatok légyszíves!
Én sem fapofákra gondoltam, csak, hogy nem túl sokat humorizál.
Humor nélkül is lehet valaki intelligens.
13-as!
Az irónia és a csipkelődés fontos erény, elengedhetetlen, de humor alatt nem erre gondolok. Az irónia többnyire nem vicces, hanem komoly tartalommal bír.
Félreértetted a kérdést. :)
Én a humoros srácokat jobban bírom. Persze nem kell eget rengető poénokat belőnie, de alapjaiban én is szeretek viccelődni. Szeretem ha olyan pasival vagyok aki veszi a poénjaimat és aki szintén humoros. Ezt nem úgy értem, hogy állandóan poénokkal bonbázzon, de azért néha jól jön ha viccelődik.
Persze attól lehet még intelligens, érett, sőt komoly is. Ezek nem zárják ki egymást.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!