Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Összejönnétek komolyab...

Lányok! Összejönnétek komolyabb beállítottságú fiúkkal?

Figyelt kérdés

Olyan fiúkra gondolok, akik nem viccesek, átlag napi 1-2-3 alkalommal megnevettetnek titeket, de nem a humor a fő erényük. Inkább azok a fiúkra gondolok, akikkel el lehet beszélgetni bármilyen témáról, intelligensek, érettek, külsőre is vonzóak.

Szóval összejönnétek ilyen típusú fiúkkal? Vagy mindenképp humorosnak kell lenni a srácnak?

Kort is írjatok légyszíves!

2014. jún. 18. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem. Nem szeretem a fapofákat. A humor a magas intelligenciára utal, ha valaki nem humoros, azzal nem tudok mit kezdeni. 26N
2014. jún. 18. 19:52
 12/20 A kérdező kommentje:

Én sem fapofákra gondoltam, csak, hogy nem túl sokat humorizál.

Humor nélkül is lehet valaki intelligens.

2014. jún. 18. 20:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha valakinek nincs humora akkor semilyen sincs, tehát nem tudna mit kezdeni azzal, hogy én sokszor ironizálok, szarkasztikus vagyok, csipkelődöm. Az ilyen max besértődik ezeken, én utálok magyarázkodni, a férfihisztit pedig utálom.
2014. jún. 18. 20:05
 14/20 anonim ***** válasza:
13-as foglalt vagy?:D
2014. jún. 18. 20:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Hogy találtad ki? :-)
2014. jún. 18. 20:08
 16/20 A kérdező kommentje:

13-as!

Az irónia és a csipkelődés fontos erény, elengedhetetlen, de humor alatt nem erre gondolok. Az irónia többnyire nem vicces, hanem komoly tartalommal bír.

Félreértetted a kérdést. :)

2014. jún. 18. 20:08
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Hát nem tudom, nekem eddig három komoly és több (max. 6-7) futó kapcsolatom volt, és folyton éreztetve volt velem az összes párkapcsolatomban, hogy el kell kápráztatnom a hölgyeket ébredéstől egészen fekvésig. Ha negyed óráig csendben voltam, mert mondjuk újságot olvastam, vagy neten lógtam, már éreztem, hogy probléma. Nekem mindig lövöldözni kellett a jobbnál jobb poénokat, nekem mindig el kellett kápráztatnom a barátnőimet, nekem mindig percenként kellett valami újat mutassak. Tudjátok, belefáradtam. Bаsszátok meg mind!
2014. jún. 18. 20:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Én a humoros srácokat jobban bírom. Persze nem kell eget rengető poénokat belőnie, de alapjaiban én is szeretek viccelődni. Szeretem ha olyan pasival vagyok aki veszi a poénjaimat és aki szintén humoros. Ezt nem úgy értem, hogy állandóan poénokkal bonbázzon, de azért néha jól jön ha viccelődik.

Persze attól lehet még intelligens, érett, sőt komoly is. Ezek nem zárják ki egymást.

20/L

2014. jún. 18. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert a nem besértődősök mindig foglaltak úgy találtam ki 13-as :///
2014. jún. 18. 20:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, nekem ez inkább előny lenne. :) Csak az én korosztályomban kevés az ilyen fiú.
2014. júl. 7. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!