Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt hipszter/alter...

Vannak itt hipszter/alter srácok? 17/L

Figyelt kérdés
Nem is tudom, milyen címkével illessem őket...olyan srácokra gondolok, akik odavannak a művészfilmekért, az irodalomért, az alternatív zenéért, a kultúráért, minden érdekli őket és nem csak felszínes témákról lehet velük beszélgetni. Vannak még ilyenek?
2014. jún. 18. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
2014. jún. 18. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
2014. jún. 18. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Tele van az oldal.

Meg amúgy elmész egy átlagos egyetemre, az is tele van

2014. jún. 18. 17:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jún. 18. 17:27
 5/9 Mr. Truth ***** válasza:
Hiperkarma alter zenének számit? Mert akkor jelen :)
2014. jún. 18. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez hipszternek/alternak lenni, az építészek 90%-a ilyen. Ebből egy része már túlzásba is esik, de fedik a csoportot.
2014. jún. 18. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Szeretem a művész filmeket - bár nem mindig van hangulatom hozzájuk -, olvasott és szerintem művelt vagyok szép irodalomban is, de úgy általában minden témában elég sokat olvasok, kultúra persze, főleg a színház ... zene: ez nehéz, azt hiszem néha az alternatívoknál is kicsapom a biztosítékot :-D, de sok zenét hallgatok és nem a "populáris" műfajból. Beszélgetni nem is tudok felszínes dolgokról, mert zavar és idegesít a felszínesség.

Ezektől hipszter lennék? Nem hiszem ... szerintem csak van egy kellő általános műveltségem, egy jó intelligencia szintem, hogy igényem legyen ezekre a dolgokra. Úgy általában ez lenne a normális szerintem és nem az, hogy mindezek egy megkülönböztetett kisebbség kiváltságai.

2014. jún. 18. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok :)
2014. jún. 18. 19:05
 9/9 anonim válasza:
Nem szeretem, ha lehipsztereznek... de jelen :D
2015. jan. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!