Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiaktól: ha egy többgyermek...

Férfiaktól: ha egy többgyermekes anyukával kezdesz kapcsolatot, elvárod, hogy modell-alkatú legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mondjuk 3-4 gyermekes anyukákról írok, nem elefánt méretűekről, hanem amolyan mindenhol van mit fogni rajta típusról. Ha normális, ápolt, akkor feltétlen számít, hogy vékony legyen? Mi az a határ, amikor már azt mondjátok, hogy inkább nem kezdek vele,mert túl kövér?

Ha gondoljátok, képet is linkelhettek. Tényleg csak érdeklődés szintjén kérdezem a dolgot.

2014. jún. 18. 14:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Amúgy 23 vagyok és most kezdem majd a phd-t."

Ha valóban PhD-re akarsz menni, meg kell tanulnod az és elé vesszőt tenni. Másik pedig, hogy ehhez rengeteg TDK (tudomnyos diákköri konferencia) versenyeredmény kell a szebedben legyen, minek nyomán már lett volna alkalmad megtanulni, hogy nem phd, hanem PhD az. Tehát kamuzol.

2014. jún. 18. 15:10
 22/26 anonim ***** válasza:
Bocsi, de semmit nem tudtok rólam... 6 évesen kezdtem az iskolát és most fejeztem be a mesterképzést. A phd-ra való felvételi július elején lesz(Van országos TDK helyezésem és 2 külföldi ösztöndíjban is részt vettem). Közlöm, hogy nem büfészakra járok, hanem természettudományi karra (diplomás vegyész vagyok), ahol nem csak a pucudat lengeted 3-5 évig. Az, hogy havonta egyszer-egyszer felnézek az nem értem miért fáj nektek... na mindegy, ezzel részemről lezártnak tekintem a témát, mindenki azt hisz amit akar...
2014. jún. 18. 16:33
 23/26 anonim ***** válasza:

22.

[link]

2014. jún. 18. 16:36
 24/26 anonim válasza:
A 21 es vàlaszolo de kemèny :))) kiossza a kèrdezöt,hogy hovà kell a vesszöt tenni (hozzàteszem rosszul),de ö olyan helytelenül ir,hogy az màr gààààz :)
2014. jún. 18. 17:42
 25/26 anonim ***** válasza:
#21: az kiosztja, nem kiossza :D
2014. jún. 18. 18:19
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem mind hasznos volt!

2014. jún. 19. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!