Férfiaktól: ha egy többgyermekes anyukával kezdesz kapcsolatot, elvárod, hogy modell-alkatú legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mondjuk 3-4 gyermekes anyukákról írok, nem elefánt méretűekről, hanem amolyan mindenhol van mit fogni rajta típusról. Ha normális, ápolt, akkor feltétlen számít, hogy vékony legyen? Mi az a határ, amikor már azt mondjátok, hogy inkább nem kezdek vele,mert túl kövér?
Ha gondoljátok, képet is linkelhettek. Tényleg csak érdeklődés szintjén kérdezem a dolgot.
2014. jún. 18. 14:37
11/26 anonim válasza:
Mutathatod a képet!
Hány éves az anyuka?
12/26 anonim válasza:
nahát azért 4 gyerek emberek... :D azért az gombócból is sok
13/26 DanteSoS válasza:
az hogy szült nem mentség arra hogy elhagyja magát
14/26 anonim válasza:
vannak szexi kövér nők! jöhet a kép. :) 36F
16/26 anonim válasza:
Hogy az én szomszédomban miért nincsenek ilyen "kis" egyetemista fiúcskák? :) N37
17/26 anonim válasza:
Miért az számít ,hogy mi mit gondolunk.
Ha neked bejön a csaj akkor hajrá.
Én speciel amúgy is gerjedek a 'töltött galamb' típusú teltebb lányokra, úgyhogy én rárepülnék ezerrel!
18/26 anonim válasza:
#5-ös vagyok. Gondoljatok amit csak akartok. Nem én vetettem fel az ötletet, néhányszor segítettem neki, aztán egyszer átjött főzött vacsorát köszönetképpen és akkor vetette fel. Amúgy 23 vagyok és most kezdem majd a phd-t.
19/26 anonim válasza:
#18: előbb fel is kell vegyenek PhD-re öcsi, az nem olyan könnyű ám-.
20/26 anonim válasza:
# 18:
Kamu habbal. Vagy büfészakos vagy. Elméletben lehetséges 23 évesen elkezdeni a PHD-t, de nem igazán tartom valószínűnek... Meg egy jövőbeni PHD miért írogatna ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!