Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » El lehet "csábítani" egy hét...

El lehet "csábítani" egy hét alatt egy olyan férfit aki egyszerre vagy 200 lánynak udvarol szabadidejében?

Figyelt kérdés
Ha van lehetöség egy hetet szük baráti társaságban eltölteni...tudom hogy én is tetszem neki (meg még egy csomóan), de nem ismerjük egymást túl közelröl. Vagy az ilyen szoknyavadász alakokhoz nem is érdemes komolyabb reményeket füzni? :D

2014. jún. 18. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
200 embernek a nevét is nehéz megjegyezni, hát még udvarolni...
2014. jún. 18. 14:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván túloztam.
2014. jún. 18. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Én már 5 után elkezdem őket néha keverni. 10 fölött meg már egyenesen baromira nehéz és tarthatatlan. :-D
2014. jún. 18. 14:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Õ nagyon tehetséges. :D
2014. jún. 18. 14:37
 5/12 anonim ***** válasza:
El tudod csábítani simán, de komoly reményeket ne fűzz hozzá, valószínűleg tőled is - ahogy mindenki mástól - csak laza kapcsolatot akar.
2014. jún. 18. 14:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem kéne ahhoz egy hét!
2014. jún. 18. 14:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha ilyen sok lány van egyszerre terítéken, akkor ezért kell őket "édesem"-nek, "arnyaom"-nak, "nyuszikám"-nak hívni. :D Akkor nincs gond a nevekkel és szex közben sem tévesztesz.

Ám lehet közelíteni miért ne lehetne, de ahogy írtad komolyabb reményeket füzni, hozzá nem érdmes. Aki sok nőnek csapja a szelet az még nem vágyik komoly kapcsolatba elkötelezni magát.

2014. jún. 18. 14:46
 8/12 anonim ***** válasza:

4 éve párom egy régen ilyen fiú. Csak azért flörtöl annyit, mert keresi, amire szüksége van. Annál a nőnél fog lenyugodni, akiben minden megvan, amit ő keres.

24/N

2014. jún. 18. 14:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem leírni hogy minden jel szerint õ is "igazi" kapcsolatot keres mert nem talált még...így talán még nehezebb dolgom lesz, bár én is tartósat keresek. :D
2014. jún. 18. 14:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt 200?? Nem kicsi túlzás.
2014. jún. 18. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!