Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Eltudom csabitani a suli...

Eltudom csabitani a suli "rosszfiuat"?

Figyelt kérdés
Szakkozep iskolaba jarok, es van egy fiu aki minden csajnak kell. Ki lehet menni szunetekbe cigizni. En es a baratnom is kimegyunk en sak kiiserem en nem cigiek es ott szokott lenni szoktam latni hogy nez es neha mosolyog ram. Meg volt hogy tesijuk volt nekem meg nem volt elsom es futott a sulinal en meg mentem be megfordultam utana es o is utanam. Meg sokszor "szemeztunk" meg incselkedtunk egymassal. De en nem az a 1-2 honapos kapcsolata akarok lenni akit megdug es ott hagy. Alapvetoen elegvhatatoott lany vagyok es nem az a nsiv kislany. Ertelmes valaszokat szeretnek.
2014. jún. 9. 18:34
 1/7 WheneverYouWant ***** válasza:
Próbálj egy nem nőcsábász pasit választani. Figyeld meg jobban. Ha sejtésem beigazolódik akkor nem csak veled csinálja meg ezeket...
2014. jún. 9. 18:36
 2/7 A kérdező kommentje:
A sulibol nem igazan csinalja ezt massal direkt figyeltem. Ahogy irtam nem vagyok naiv vagy is hogy mondjam inkabb buta. Mivel nincs olyan lany akit megakart volan szerezni kapcsolatra. De akiket elkapott nem lattam hogy ezt csinalta volna es azok a sajok akiket meghuzott nem az fb ismerosei engem meg bejelolt. Tudom ez eleg hulyeseg de na:D
2014. jún. 9. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Én honnan tudjam?:D
2014. jún. 9. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
aha nektek mindig csak a rosszfiuk kellenek...de nem baj ezért kockultam be ;) :P
2014. jún. 9. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:
...uhf ez egy kerdezos oldal ergo ha nem tudsz valaszolni nkabb ne irj semmit:DD
2014. jún. 9. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:

"aha nektek mindig csak a rosszfiuk kellenek...de nem baj ezért kockultam be ;) :P"

Neked kellene egy olyan nő, aki így ír, mint a kérdező? Nekem rohadtul nem.

2014. jún. 9. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, ne a hejes irasoddal próbáld meghódítani...

Én 2 alapproblémát látok a "rosszfiúk"-nál:

- Ha neki nincs legalább minimális igénye komoly, tartós kapcsolatra, akkor kapásból buktad a projektet.

- Azt kellene elérni, hogy úgy gondolja, Érted érdemes teperni. Na, ez az, ami a lehetetlennel határos. Mert azon kívül, hogy megvan az összhang, meg a kölcsönös szimpátia, meg a kémia meg anyám tyúkja, nagyon a helyén kell tudni kezelni a pasast és saját magadat is. Márpedig ez rengeteg felnőttnek sem megy, nemhogy az átlagos középiskolásoknak, akik a helyüket keresik a világban. Elsőre annyit tudok mondani, hogy felejtsd el mindazt, amiket női magazinokban olvastál és a legtöbb barátnődtől, női rokontól hallottál. Ha van 100%-ig megbízható férfi rokonod vagy közeli barátod, tőlük érdemes inkább tanácsot kérni, ők legalább férfi szemmel látják a dolgokat.

Forrás: ilyen ember mellett nőttem fel és a mai napig leborulok néha a lábai elé tanácsért.

2014. jún. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!