Szerintetek helyes ez a fiú? 10/?
Figyelt kérdés
Szoktam látni biciklizni, de nem merem leszólítani, félek hogy lekoptatna:/ szerintetek egy ilyen fiú mennyire népszerű a csajoknál?
2014. jún. 17. 13:14
11/18 anonim válasza:
Igen érdekes jelenség. Az első képen kinéz egy ocsmány 20 évesnek a másodikon meg egy 14 éves lánynak.
12/18 anonim válasza:
10/1, csak mer van keze, laba, feje.
13/18 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik.
10/4
14/18 anonim válasza:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/18 anonim válasza:
pfuuuujjj micsoda egy ocsmány jószág
16/18 anonim válasza:
Csupán azt nem értem, hogy egy ilyen teljesen átlagos, alaktalan gyerekhez miért kellett olyan kulcsszavakat hozzárendelni, hogy izom, abs (hasizom), csábos, sármos szexi. Szegény egyik kategóriának sem felel meg.
18/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de biztos népszerű, mert gazdag a családja, és aktív életmódot folytat, szóval biztos mindig van miről mesélnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!